Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.10.2019

Тренінг для представників громад у м. Ірпінь


Ініціатива «Громада, дружня до дітей та молоді» — це глобальний рух, започаткований 1996 року


28 – 29 жовтня 2019 року у м. Ірпінь проходив тренінг для представників громад, які прагнуть втілювати ініціативу “Громада, дружня до дітей та молоді”. Учасниками заходу стали представники від Гребінківської об’єднаної громади Валерій Волошин, заступник міського голови та Оксана Чумарна, заступник голови громадської організації «Успішна молодь».

Тренінг для представників громад у м. Ірпінь
 

Учасники ознайомилися з особливостями реалізації даного проєкту та з кращими практиками від громад-учасників, а також у роботі в групах провели ряд практичних занять.

Ініціатива «Громада, дружня до дітей та молоді» — це глобальний рух, започаткований 1996 року як практичне втілення резолюції, що була прийнята на Другій Конференції ООН з населених пунктів (Хабітат ІІ). Нині ініціатива поширюється в усьому світі, її підтримали вже понад 3000 муніципальних округів у 38 країнах на п’яти континентах.

Тренінг для представників громад у м. Ірпінь
 

Сьогодні ініціативою «Громада, дружня до дітей та молоді» охоплено понад 30 мільйонів дітей. У найменшому з муніципалітетів, що беруть участь, мешкають 337 осіб (Бене-Ларіо, Італія), а населення найбільшого становить 12 мільйонів (Сан-Паулу, Бразилія).

За підтримки ЮНІСЕФ, з 2006 року перші кроки до реалізації цієї ініціативи здійснюються і в окремих областях України. Гребінківська міська об’єднана територіальна громада також обрала шлях розвитку, спрямований на створення кращих умов для дітей і молоді.


Тренінг для представників громад у м. Ірпінь
 
Гребінківська міська об'єднана територіальна громада


Схожі матеріали:
👁 819
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Ірпінь, Гребінка, тренінг, територіальна громада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ