Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.04.2021

Третій (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості присвяченого Шевченківським дням


Переможцем від Полтавської області у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» стала Анна Сухоносова.


З метою популяризації творчої спадщини Т. Г. Шевченка, утвердження його духовних заповідей як важливого чинника консолідації суспільства, активізації виховної і патріотичної роботи, виявлення художніх здібностей, обдарувань серед підростаючого покоління, державної підтримки талановитої молоді та творчої праці викладачів 6 лютого 2021 року в режимі онлайн організовано та проведено 3-й (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!», присвяченого Шевченківським дням.

На розгляд журі було представлено 183 творчі роботи учнів з 20 мистецьких навчальних закладів Полтавської області у номінаціях «Образотворче мистецтво» і «Декоративно-прикладне мистецтво», виконаних у різних формах, стилях та техніках.  

Анна Сухоносова
 

Високий рівень виконання робіт продемонстрували учні: Полтавської дитячої художньої школи, Полтавської міської школи мистецтв «Мала академія мистецтв» імені Раїси Кириченко, Глобинської дитячої школи мистецтв, Гребінківської дитячої музичної школи, Комунального закладу «Полтавський міський багатопрофільний ліцей № 1 імені І. П. Котляревського Полтавської міської ради Полтавської області», Державної спеціалізованої художньої школи-інтернату І–ІІІ ступенів «Колегіум мистецтв у Опішні» імені Василя Кричевського.

10 кращих  учнівських робіт були відібрані для участі у 4 етапі  конкурсу у (м. Київ), серед них робота учениці Гребінківської дитячої музичної школи Сухоносової Анни «Мереживо українських традицій», у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво».

«Мереживо українських традицій», у номінації
 

04 березня 2021 р. у м. Києві Державний науково-методичний центр змісту культурно-мистецької освіти підвів підсумки 4-го етапу XХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!», у номінаціях «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-прикладне мистецтво». Конкурс з 2003 р. проводиться спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України та Міністерством освіти і науки України

Згідно з Положенням про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості за рішенням журі переможцями в двох номінаціях визначено 50 найкращих робіт (по 2 роботи з кожної області). Переможцем від Полтавської області у номінації  «Декоративно-прикладне мистецтво» стала Анна Сухоносова.

Схожі матеріали:
👁 538
Категорія: Шкільний екран
Теги: Мереживо українських традицій, музична школа, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ