Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.07.2020

Триває розробка Генерального плану м.Гребінка


Триває підготовка до онлайн-святкування Дня міста


На традиційній апаратній нараді підвели підсумки виконання завдань, запланованих минулого тижня, погодили плани роботи на поточний тиждень та обговорили актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади.

Триває розробка Генерального плану м.Гребінка. Завершено топографічну зйомку території, яка стане основою для розробки генплану. Роботи по розробці Генерального плану планують завершити до кінця року.


Триває розробка Генерального плану м.Гребінка
 

Визначено переможців конкурсу на кращий благоустрій. Найкращими стали: будинок №8 по вул.Героїв України у номінації «Кращий двір»; будинок №121 по вул. Городищенській Леонової Валентини у номінації «Кращий благоустрій будинків приватного сектору»; Релігійна громада Георгіївської православної церкви у номінації «Кращий благоустрій прилеглої території». Фотозвіт та детальну інформацію про всіх призерів конкурсу на кращий благоустрій буде розміщено на нашому офіційному сайті та сторінках у соціальних мережах. Слідкуйте за новинами.

Триває підготовка до онлайн-святкування Дня міста. Проводиться конкурс кращих фото та відеоробіт про Гребінку. 16 учасників подали свої фотороботи та 3 учасники відеоролики. Визначать переможців онлайн-голосуванням на офіційному сайті міської ради, яке триватиме до 30 липня включно. Також 31 липня на сторінці Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади у соціальній мережі Facebook відбудеться квест–конкурс «Гребінка – це моє місто». Реєстрація учасників з 9.00 до 9.45. Початок онлайн-квесту о 10.00.


Триває розробка Генерального плану м.Гребінка
 

За результатами наради були надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

Схожі матеріали:
👁 875
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Гребінка, масові заходи, День міста




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ