Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.08.2020

Труба квадратна тонкостінна: виготовлення, сфери застосування, особливості та переваги


Вимоги до геометрії тонкостінної труби часом вищі, ніж до рядових труб звичайної якості


В останні роки українські виробники металоконструкцій працюють в режимі жорсткої конкуренції. Особливо це стосується виробництва легких металоконструкцій. Подібна ситуація змушує багатьох виробників ґрунтовно замислитися про економію. Тонкостінна квадратна труба дозволяє виробникам легких металоконструкцій і металевих меблів випускати міцні металеві вироби, здатні витримувати значні навантаження і зовнішні впливи, при цьому забезпечуючи невелику вагу і порівняно невисоку вартість. Замовити отптом та в роздріб, трубу квадратну сталеву тонкостінну можна на сайті кампанії "Созидатель" https://www.sozidatel.com.ua/ua/kvadratna-truba.

Труба квадратна тонкостінна


Українські виробники випускають тонкостінні труби різних форм на трубозварювальних станах з холоднокатаної або гарячокатаної сталевої стрічки (штрипса), в тому числі круглі тонкостінні труби та профільні тонкостінні труби квадратні й прямокутні, а так само овальні та арочні труби та профілі.

Складність виробництва тонкостінної квадратної труби полягати в тому, що тонкий метал необхідно зігнути та зварити на багатотонних великих станах таким чином, щоб забезпечити високу якість поверхні та високу точність виробництва.

Вимоги до геометрії тонкостінної труби часом вищі, ніж до рядових труб звичайної якості, тому що саме тонкостінна труба часто опиняється обличчям металоконструкції або металовиробу. Нерівність форм і низька якість поверхні зроблять таку конструкцію непривабливою для споживача і непридатною для використання в приміщеннях — магазинах, офісах, вдома.

Останнім часом все частіше тонкостінні труби використовують і для виробництва зовнішніх конструкцій, захищаючи їх від впливу навколишнього середовища спеціальними складами від оцинкування до фарбування спеціальними фарбами по металу.

Електротехнічна труба

Так само тонкостінна труба часто використовується електромонтажними організаціями для прокладки кабелю. При проектуванні та будівництві промислових будівель, торгових і складських комплексів проектом передбачається захист електричних кабелів від механічних впливів. Сталева труба — відмінний матеріал для захисту електричного кабелю в промислових умовах, а товщина стінки труби великого значення не має, тому що навіть найтонша стінка здатна надійно захистити електрокабель від випадкових обривів в результаті малих аварій в процесі експлуатації.

Схожі матеріали:
👁 391
Категорія: Прес-реліз
Теги: сфери застосування, виготовлення, особливості, Труба квадратна тонкостінна




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ