Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.10.2019

Тумби і полиці для взуття


Де купити підставку для взуття


Підставок для взуття з полицями дозволяє організувати простір для компактного зберігання взуття, що особливо актуально для невеликих передпокоїв, і допомагає підтримувати порядок в коридорі. Складати туфлі в шафу для верхнього одягу не зовсім гігієнічно, краще всього для черевик підходить окремий предмет меблів.

Де купити підставку для взуття

Компанія "Mebelmart" пропонує великий асортимент як металевих так і дерев'яних підставок під взуття mebelmart.com.ua/hallway/stand-for-shoes. У каталозі інтернет-магазину ви знайдете недорогі обувниці і місткі багатоярусні стелажі з полицями. Багато позицій представлені в декількох колірних рішеннях - ви легко підберете відповідний варіант у будь-яке приміщення.


Тумби і полиці для взуття
 

Купити полицю для взуття просто: досить вибрати вподобане найменування на сайті і зручний спосіб оплати і отримання.

Зверніть увагу, що товар поставляється в розібраному виді.

Шафка з дверцями виглядає естетично, але не дуже зручний у використанні, краще придбати відкриту конструкцію. Найчастіше у продажу зустрічаються варіанти з ДСП, дерева і металу - останні найбільш затребувані.

Переваги металевих підставок для взуття

Металева підставка для взуття має велику кількість переваг і корисних властивостей в порівнянні з аналогами з дерева:
  • виглядає стильно і без проблем вписується у будь-який інтер'єр, добре поєднується з іншими меблями передпокою, у тому числі дерев'яною;

  • практично не вбирає запахи;

  • дуже довговічна, термін її експлуатації майже не обмежений.
Відкрита полиця для взуття в передпокій дозволить чоботям і черевикам швидше висохнути, а також дасть можливість в поспіху швидко знайти потрібну пару.

Ціна полиці під взуття залежить від її місткості: чим більше ярусів в підставці, чим габаритніша підставка для взуття - тим вона дорожча.

Крім того, вартість варіюється залежно від наявності сидіння - цей аксесуар робить виріб багатофункціональним: полиця стає не лише місцем для зберігання, але і зручною банкеткою.

Схожі матеріали:
👁 462
Категорія: Прес-реліз
Теги: підставка для взуття, взуття, Підставка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ