Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.11.2015

Твій друг – безпечний рух


Безпечний рух – це життя. Будьте завжди уважними на дорозі!


Твій друг – безпечний рухДіти щодня прямують до школи і зі школи додому. Їх вабить вулиця, адже тут відбувається багато цікавого, захоплюючого і через це діти іноді потрапляють у небезпечні для життя ситуації.

З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.

Тиждень безпеки дорожнього руху - це сім днів масштабних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення кожним найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зустріч з ветераном педагогічної ниви

Відповідно до тематики Тижня в Кулажинській ЗОШ були проведені загальні заходи, спрямовані на підвищення рівня знань учнів правил руху на дорозі. Зокрема, педагог-організатор школи Ткаченко А.С. провела виховний захід «Твій друг – безпечний рух». Увага була акцентована найбільше на тому, як учні мають правильно переходити дорогу, рухатися тротуаром та поблизу проїжджої частини.

Безпечний рух – це життя. Будьте завжди уважними на дорозі!
 





 
Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1347
Категорія: Шкільний екран
Теги: Кулажинці, Безпечний рух, дорожній рух




Всього коментарів: 1

0
1 ELPy   (27.11.2015)
такий предмет, як Основи безпеки дорожнього руху, треба ввести в шкільну програму як основний. Бо елементарні знання ПДР уповсякденном житті необхідні "трошки" більше, ніж інтеграли та інша лабуда.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ