Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.05.2018

Twitter закликає своїх користувачів змінити паролі


Це прохання просто запобіжний захід


Twitter закликає своїх користувачів змінити пароліКомпанія Twitter рекомендує усім своїм 330 мільйонам користувачів змінити свої паролі після виявленого технічного збою. Збій у роботі сервісу виявили ще декілька тижнів тому. Про це повідомляє “Український інтерес“.

Збій залишив паролі у внутрішньому журналі “демаскованими”, що означає, що замість того, щоб з’являтися у вигляді зашифрованого набору випадкових наборів літер і цифр, пароль відображався у вигляді простого тексту.

Адміністрація стверджує: підстав вважати, що хтось отримав доступ до паролів немає. Це прохання просто запобіжний захід.
 
“Ми самі знайшли помилку, прибрали із документа паролі. Зараз робимо все, щоб такі помилки більше не повторювались”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо: наприкінці лютого Сервіс Twitter “заморозив” тисячі ботівських акаунтів. Так, під блокування потрапили сторінки, що розповсюджували велику кількість ідентичних повідомлень. За новими правилами компанії, у мікроблозі більше не можна розміщувати однакові “меседжі” з декількох акаунтів.

Схожі матеріали:
👁 692
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: twitter




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ