Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.05.2013

У 2013 році на Полтавщині разом з заробітною платою зросло і безробіття


У I кварталі середньомісячна заробітна плата зросла на 6% (по Україні - на 9,2%) та склала майже 2790 грн, а реальна – на 7,6% ...


У 2013 році на Полтавщині разом з заробітною платою зросло і безробіття

У I кварталі середньомісячна заробітна плата зросла на 6% (по Україні - на 9,2%) та склала майже 2790 грн, а реальна – на 7,6% (по Україні – на 9,6%).

Проте, не дивлячись на позитивну динаміку, вперше з 2010 року маємо нижчі темпи зростання середньомісячної та реальної заробітної плати, ніж в середньому по Україні.

 А в наші макропоказники, на поточний рік, як і в попередні роки, ми закладали темпи вищі загальноукраїнських, досягали та навіть перевищували їх.

 Тож, до кінця поточного року ситуацію необхідно виправити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині визначено переможця районного етапу фестивалю «Колискова пісня»

 Викликають стурбованість тенденції на ринку праці за підсумками I кварталу. Рівень безробіття до початку року зріс на 0,5 відсоткових пункти та склав 3,3% (на 01.01.2013 – 2,8%).

 З метою вирішення комплексу проблем реального сектору та покращення ситуації на ринку праці підготовлено проект обласної Програми зайнятості населення на 2013-2017 роки, який найближчим часом буде винесено на чергову сесію обласної ради.

Прес-служба Полтавської ОДА


Схожі матеріали:
👁 1328
Категорія: Актуально
Теги: україна, заробітна плата, Полтавщина, Безробіття




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ