Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.12.2014

Ексклюзивний готель Ференц – відкрийте для себе таємничий Львів у комфортному готелі


Проведіть незабутні дні в одному з кращих готелів міста!


У серці кожного туриста місто Лева залишає особливу згадку. Казкова атмосфера старовинних вуличок та кожен будинок зберігає власну таємницю.

Якщо ви побуваєте тут хоча б одного разу — неодмінно повернетесь! У спогадах про Львів не останнє місце займатиме готель, в якому ви зупинитесь. Дуже важливо не помилитись у виборі, щоб повністю насолодитись як новими враженнями, так і бажаним відпочинком з усіма перевагами.


готель Ференц
 

Ексклюзивний готель Ференц.в центрі Львова є прекрасним місцем, оснащеним усім необхідним для проведення довгожданої відпустки, ділової поїздки не лише в літній період, але та упродовж усього року.

Номера в готелі Ференц:
  • Одномісний
  • Двомісний
  • Твін
  • Напівлюкс
  • Апартаменти

Проведіть незабутні дні в одному з кращих готелів міста

Вибираючи готель у Львові, ви можете бути упевнені у безпеці та конфіденціальності.

Турботу про здоров'я відпочивальників і екологічну чистоту житлового простору декларують багато готелів у Львові, але в готелі Ференц до цього найважливішого питання у персоналу особливе відношення.

Керуючись високими стандартами обслуговування, готель "Ференц" - це синонім якості в індустрії гостинності. Тут однаково зручно і комфортно кожному гостю.

За розвагами не доведеться далеко ходити, адже готель розташувався в центральній частині міста і тому все знаходиться в кроковій доступності.

Львів — місто з багатовіковою історією. Тут кожен будинок і вуличка просякнуті особливою атмосферою. Приїхавши сюди уперше, ви ходитимете з широко розкритими очима і не віритимете, що ви знаходитеся в Україні.

Львівська опера

Театр опери та балету — пам'ятка, яка по відгуках безлічі туристів, вважається найкрасивішою серед театрів не лише Львова, а й усієї Європи. Будівля вражає своєю ефектністю і величчю, завдяки умілому поєднанню стилів бароко і ренесансу. У Оперному театрі Львова проводять екскурсії, де можна познайомитись з його багатою історією.

Схожі матеріали:
👁 1347
Категорія: Прес-реліз
Теги: Львів, готель, відпочинок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ