Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.01.2017

У 2017 році продовжиться професійне навчання учасників антитерористичної операції за робітничими професіями


Збір документів на проходження професійної адаптації учасників АТО здійснюється центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді


6 учасників АТО з Гребінківщини пройшли навчання на курсах водіїв На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 № 179 «Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції (крім військовослужбовців, звільнених у запас або відставку)» в області розроблено та затверджено План заходів із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції на 2017 рік.

В серпні 2015 року затверджено «Порядок взаємодії органів виконавчої влади, державної служби зайнятості, правоохоронних органів, установ Збройних Сил України та інших військових формувань у Полтавській області щодо здійснення заходів із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції (крім військовослужбовців, звільнених у запас або відставку)».

Протягом 2016 року 6 учасників антитерористичної операції Гребінківського району пройшли навчання на базі навчального закладу громадського об’єднання Гребінківської автомобільної школи ТСО України та отримали посвідчення водія категорії «В» та «С». Про це повідомила директор Гребінківського Районного центру соціальних служб сім`ї, дітей та молоді Валентина Даценко.

Відповідно п. 6 Порядку взаємодії райдержадміністрацією створено робочу групу, головою якої визначено заступниак голови райдержадміністрації, а секретарем – директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, який є відповідальним за ведення протоколів засідань робочої групи.

Збір документів на проходження професійної адаптації учасників антитерористичної операції здійснюється центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Документи, які необхідно надавати:
1) заява на проходження соціальної та професійної адаптації (зразок додається) 2) копія паспорта (1, 2) сторінка реєстрації місця проживання);
3) копія ідентифікаційного коду;
4) копія посвідчення учасника бойових дій (інваліда війни або учасника війни).
5) довідка з місця роботи про доцільність (необхідність) підвищення кваліфікації або перенавчання за відповідною спеціальністю (зразок додається);
6) згода на обробку та використання персональних даних.
Вищезазначені документи не потребують нотаріального засвідчення. Копії документів демобілізованих військовослужбовців засвідчуються підписом директора  районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Професійне навчання учасників антитерористичної операції за робітничими професіями буде здійснюватись протягом 2017 року.

В зв’язку з вищевикладеним всіх кого зацікавила інформація просимо звертатися до Гребінківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою :

м. Гребінка, пров. О.Припутня,1, адмінбудинок, ліве крило,ІІІ поверх.

Схожі матеріали:
👁 1083
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: водії, Валентина Даценко, АТО, новини Гребінки, Курси, Гребінка, автошкола




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ