Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.02.2020

У 2020 році Apple планує продати двохмільярдний iPhone


У березні 2020 року очікується реліз iPhone 9


Незважаючи на стагнацію ринку смартфонів, Apple сподівається на швидкий перелом ситуації і перехід її до зростання в році, що настав.

Apple достатньо довго не розголошувала точну статистику про кількість проданих своїх пристроїв окремо, а публікувала дані про усі пристрої одночасно, зрідка акцентуючи увагу на типі операційної системи, передвстановленої на пристрої. Але не секрет, що основний дохід компанія отримує за рахунок продажів iOS- пристроїв - передусім із-за їх масовості.


У 2020 році Apple планує продати двохмільярдний iPhone


Серед iOS - пристроїв (у 2019 році з них була виділена iPadOS) практично усі продані пристрої в 2020 році доводитимуться на iPhone - доля iPod Touch 7-го покоління украй мала, і не перевищує декількох відсотків.

Продажі iPhone за останні декілька років повільно знижуються в штучному вираженні, але прибуток від їх реалізації зростає. Така тенденція залишається незмінною практично декілька кварталів підряд. У поточному році розрахункова виручка Apple очікується на рівні $275 млрд. - також рекордний показник. Apple дуже натхненний показниками релізів смартфонів, але відмічає зростання виручки і з боку аксесуарів, пристроїв для будинку, ношених аксесуарів (передусім Apple Watch). Це зростання також продовжує показувати позитивну динаміку.

Здолавши показник в 1 мільярд проданий смартфон в 2016 році, компанія чекає здолати новий рубіж в 2 мільярди в 2020 році. Проте експерти чекають, що найімовірніше цей рубіж буде здоланий в 2021 році.

У березні 2020 року очікується реліз iPhone 9 - наступника iPhone SE, який у свою чергу був наступником вже непідтримуваного, але як і раніше дуже популярного смартфону iPhone 5s. Досяжність поставленої мети залежить від популярності цієї моделі, а також від популярності нових смартфонів, випущених восени поточного року. Восени 2020 року нова флагманська модель iPhone також вийде в продаж. Основні надії Apple покладає на 5g - мережі, які поки що запущені тільки в декількох країнах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: HP випустила нові ноутбуки серії Chromebook

iPhone 9, усупереч прогнозам, очікується одним з найдешевших нових апаратів Apple - базова початкова ціна пристрою складе $475 (за іншими прогнозами - і зовсім $399). Всупереч iPhone SE, що мав невеликий екран (4 дюйми), iPhone 9 буде витриманий в двох модифікаціях і більше нагадуватиме "недорогий" iPhone 5c по відношенню до iPhone 5s також як співвідносяться iPhone 9 і iPhone 11. Преса, яка оцінювала новий апарат, також описувала його як молодший iPhone X.

Популярність нового апарату, незважаючи на відносну дешевизну, під знаком питання - він більше буде пародією на Android- конкуренти і старіші моделі iPhone різних поколінь.

Схожі матеріали:
👁 769
Категорія: Технології
Теги: смартфон, Apple, iPhone




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ