Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.10.2021

U-Boat Worx випустила найшвидший електричний підводний човен для підводних прогулянок


Батареї Super Sub на 62 кВтг вистачає заряду, щоб працювати під водою без підзарядки до восьмої години


Компанія U-Boat Worx випустила електричний підводний човен, що має швидкість і маневреність, здатну бігати разом з великими морськими мешканцями. Super Sub з бульбашковою кабіною, майже втричі швидший, ніж середній підводний корабель, здатний розвивати швидкість до 8 вузлів.

Для прикладу, підводний корабель Triton 3300/6 видає всього 3 вузли (3,45-миль/год/5,5 км/год), а DeepFlight, може видавати лише 4 вузли (4.6 миль/год, 7,4 км/год.). ).


Електричний підводний човен для підводних прогулянок
 

Якщо ви не знаходитесь у надчистій воді поряд із затонулим кораблем, кораловим рифом або іншим цікавим підводним атракціоном, під поверхнею часто нема на що дивитися. Маючи це на увазі, компанія U-Boat Worx розробила новий підводний човен Super Sub, здатний розвивати швидкість до 8 вузлів (9,2 миль/год, 14,8 км/год). Компанія заявляє, що це "на два вузли швидше, ніж максимальна крейсерська швидкість дельфіна-афаліна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електрифікований вінгсьют від BMW дозволяє пілотові літати зі швидкістю понад 300 км/год.

Крім силової установки потужністю 60 кВт (80 к.с.) та гідродинамічної конструкції, Super Sub відповідає багатьом типовим приватним підводним апаратам: кабіна поміщає двох людей прямо в середину прозорого акрилового міхура, звідки відкривається панорамний вигляд. Є автоматичне утримання курсу та автоматичне утримання глибини. Його контролер "SHARC" не тільки керує тягою і рухом підводних крил ззаду, він також змушує рухомий балансирний вантаж переміщатися від передньої частини човна до задньої, так що ви можете пірнути носом вниз і піднятися на поверхню носом вгору.

Електричний підводний човен для підводних прогулянок

Батареї Super Sub на 62 кВтг вистачає заряду, щоб працювати під водою без підзарядки до восьмої години, а якщо щось піде не так, є система життєзабезпечення як мінімум на 96 годин. Одним із обмежувальних факторів тут є глибина – Super Sub розрахований лише на глибину 300 м.

Схожі матеріали:
👁 576
Категорія: Технології
Теги: підводний човен, електричний транспорт, човен




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ