Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.03.2017

У Броварах загинув полтавець, який намагався "зупинити" поїзд


На вокзалі у м. Броварі, 26-річни житель Полтавщини, не дочекавшись потягу, вирішив піти прямо йому на зустріч


У Броварах загинув полтавець, який намагався "зупинити" поїзд5 березня о 13.18 годині на спецлінію поліції Київщини «102» надійшло повідомлення, що на вокзалі у м. Бровари пасажирський поїзд смертельно травмував хлопця.

На місце події одразу прибули співробітники Броварської поліції, які встановили особу загиблого. Ним виявився 26-річний житель Полтавської області.

Очевидці повідомили, що хлопець умисно прямував по залізничній колії назустріч поїзду. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарифи на електроенергію в Україні з сьогоднішнього дня підвищуються

Нараз з’ясовуються всі обставини трагічної події. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

Схожі матеріали:
👁 912
Категорія: Актуально
Теги: Потяг, Полтавець, Бровари




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ