Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.11.2016

У центрі Гребінки палять сміття (ФОТО)


Романтику осінніх вечорів у Гребінці трохи псує звичайний дим


У центрі Гребінки палять сміття Осінь і весна – пори року, коли Гребінка тоне в клубах диму.

Начебто і заводів немає, щоб утворювати такий смог, але виявляється, що й окремі люди можуть створювати справжнє екологічне лихо для населення невеликого міста.

В більшості випадків повітря насичується димом рано вранці або пізно ввечері. Це спалюють опале листя, а разом з ними до вогню потрапляють пластикові пляшки та всілякий непотріб.

Працівники міської інспекції з благоустрою та екології закликають гребінчан не спалювати залишки сухої рослинності, бо це шкодить довкіллю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зміни в структурі Гребінківського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

Адже дим від тліючого листя надзвичайно небезпечний і токсичний. До його складу входять пил, окиси азоту, чадний газ, важкі метали й низка канцерогенних сполук, які забруднюють атмосферне повітря та завдають шкоди здоров’ю людей.

Утім, жителі міста зазвичай ігнорують попередження інспекторів.
 






1 листопада 2016 року сухе листя вже догорало вранці в саду між гімназією та котельнею
 
Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 740
Категорія:
Теги: Вогонь, Гребінка, сухе листя




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ