Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.07.2016

У Гребінці пройде "Велодень-2016"


16 липня відчути себе часткою свята зможуть і всі бажаючі велосипедисти


У Гребінці відбудеться Велодень. Долучитись до свята матиме змогу кожен власник педального коня

Гребінківська автошкола ТСО України (екс-ДТСААФ) неодноразово влаштовувала для мешканців міста святкові заходи за участі автомобілістів і мотоциклістів.

16 липня відчути себе часткою свята зможуть і всі бажаючі велосипедисти: під патронатом автошколи пройде міський Велодень.

Захід, який включатиме в себе міні-мітинг з безпеки руху, пробіг велосипедної колони вулицями міста і концертно-розважальну програму, буде проведено з метою привернення уваги водіїв транспортних засобів і, зокрема, велосипедистів до простих речей, які зберігають життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У редакції газети "Гребінчин край" відбулась «Година запитань до поліції»

Взяти участь у прохваті колоною, що супроводжуватиметься співробітниками поліції, зможе кожен бажаючий незалежно від моделі велосипеда. Про можливість руху в колоні осіб віком до 14 років буде повідомлено додатково.

Свято проходитиме 16 липня на території парку біля Гребінківського районного Будинку культури.

Програма заходу:

10:00 - збір у парку РБК;

10:30 - міні-мітинг та інструктаж з безпеки руху;

11:00 - шикування в колону на площі біля РБК;

11:15 старт колони за маршрутом:
Площа РБК - вул. Гребінки - танк - вул. Миру - вул. Незалежності - вул. Магістральна - вул. Гребінки - площа РБК.
12:00 - концертно-розважальна програма в парку РБК.
В рамках концертно-розважальної програми – виступ талантів Гребінківщини, а також конкурси для глядачів та учасників пробігу з призами та подарунками.

Інформаційним партнером свята є Гребінківський міський сайт. Також захід підтримує торгівельна марка «Наша кава» - найсмачніша кава та найзапашніший чай в самому серці міста! Окрім інформаційної підтримки свята, «Наша кава» доповнить смак перемоги в конкурсах і гостинно почастує переможців.

Велосипед – екологічний та корисний для здоров’я вид транспорту! Тож приєднуйтесь до свята здоров’я, музики, запашної кави та безпеки руху!


Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 1247
Категорія: Актуально
Теги: велодень, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ