Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.05.2014

У Гребінці відсвяткували День матері


Символічно, що День матері і День сім’ї практично збігаються у часі


У Гребінці відсвяткували День матері

У травні, коли Природа-Мати заквітчує Землю пишним перламутровим вбранням, ми відзначаємо незвичайне свято – День матері. Воно порівняно молоде, проте сягає своїм корінням глибин віків. Адже люди особливо цінували тих, хто дарував тобі життя, хто зводив тебе на ноги і вів у великий незвіданий світ.

Це вони – вірні берегині  родин – самовіддано й дбайливо зберігають сімейне вогнище, вчать своїх нащадків добру, взаєморозумінню, моральності, національним традиціям, громадянським і патріотичним цінностям.

Символічно, що День матері і День сім’ї практично збігаються у часі. І справді, неможливо уявити повноцінну родину, де б на чільному і шановному місці не перебувала мати – невтомна трудівниця, завжди жива й надихаюча душа світу – його початок, нескінченність та його безсмертя.

Ці два свята, мабуть, – найзворушливіші для кожного серця. Адже всі ми від самого народження і до смерті несемо у душі отой єдиний і неповторний образ своєї неньки, котра завжди зрозуміє, пробачить, пожаліє і буде щиро любити свою дитину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні, 19 травня, день піонерії, ордена Почесного легіону і день народження справжнього героя

Саме цьому був присвячений захід, який  проводився 15 травня 2014 року у районному будинку культури. Глядачів привітала заступник міського голови Цапенко Людмила Василівна. У святковому концерті взяли участь вихованці дошкільних навчальних закладів, дитячої музичної школи, танцювальні колективи районного будинку культури та вокалісти будинку дитячої та юнацької творчості.

Захід пройшов на високому художньо-естетичному рівні.

 



Схожі матеріали:
👁 1459
Категорія: Актуально
Теги: Цапенко Людмила, свято, День Матері, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ