Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.12.2016

У грудні пенсіонери отримають дві пенсії


Тим, хто зазвичай отримує пенсію в банку з 4 по 15 число включно, зарахують січневу пенсію 27-29 грудня 2016 р.


У грудні пенсіонери отримають дві пенсУкраїнський Уряд вирішив традиційно зважив на велику кількість святкових днів на початку Нового року, а тому прийняв постанову про виплату пенсій за січень наперед – у грудні.

Відповідне рішення прийняли 21 грудня 2016 року.

Зазвичай пенсії за місяць виплачуються з 4 по 25 число того ж таки місяця. Але, як пояснили в пенсійному Фонді України, зважаючи на святкові дні, основній кількості пенсіонерів пенсії за січень виплатять у грудні за наступним алгоритмом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Батьківщинівці» Полтавської області традиційно проводять до Нового року акцію «Подаруй дитині свято»
Тим, хто зазвичай отримує пенсію в банку з 4 по 15 число включно, зарахують січневу пенсію 27-29 грудня 2016 року.

Ті пенсіонери, які отримують пенсію з 4 по 10 число на пошті, зможуть отримати січневу виплату починаючи з 27 грудня 2016 року. Якщо хтось не встигне зробити цього в грудні, то зможе отримати свою пенсію з 5 січня 2017 року.
Усім іншим пенсіонерам, а саме – тим, хто отримує пенсію в банківських установах з 16 по 25 числа, а також тим, хто отримує її на поштових відділеннях 11-25 числа, здійснять січневі виплати в звичному режимі.

Схожі матеріали:
👁 890
Категорія: Актуально
Теги: пенсія, грудень




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ