Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.07.2016

У Києві відкрився перший сервісний центр МВС


Крок за кроком зміни відбуваються і в Регіональному сервісному центрі МВС в Полтавській області


У Києві відкрився перший сервісний центр МВС12 липня 2016 року в Києві відкрився оновлений сервісний центр МВС. Електронні черги, дитяча кімната, обслуговування від 20 хвилин до кількох годин, єдине вікно для всієї України – так тепер виглядає колишній МРЕВ № 11.

Відкриваючи сервісний центр МВС, Арсен Аваков повідомив, що у найближчі дев’ять місяців реформування  охопить усі області країни.

Крок за кроком зміни відбуваються і в Регіональному сервісному центрі МВС в Полтавській області. Важливим заходом стало - оновлення персоналу: досвідчені співробітники пройшли переатестацію, а нові – конкурсний відбір.

Адже в сервісі головне – те, наскільки компетентний, привітний, уважний, толерантний і приязний співробітник, що надає послуги громадянам.

Окрім того, з метою створення комфортних умов для надання сервісних послуг, підвищення якості та оперативності обслуговування громадян, у графік роботи  сервісних центрів  № 5341, що знаходиться у м. Полтаві та № 5342 міста Кременчука ,внесені зміни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як уберегти свій велосипед від крадіжки

Відтепер прийом громадян здійснюватиметьсяяк і раніше: з 9-ї до 18-ї години з вівторка по п’ятницю, а в суботу з 9-ї до 16:45, але , зауважте,без перерви на обід.
Прес служба Регіонального сервісного   
 центру МВС в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 898
Категорія: Актуально
Теги: Полтавська область, МВС, Регіональний сервісний центр




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ