Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.08.2020

У Москві померла виконавиця пісні "Ягода-Малина", співачка Валентина Легкоступова


Про смерть співачки повідомила на своїй сторінці в Instagram її донька Аннетта.


У віці 54 років померла радянська і російська співачка, виконавиця хітів "Ягода-Малина і "На пароходе музыка играет" Валентина Легкоступова.

Валентина Легкоступова
 

У п'ятницю, 14 серпня, від наслідків травми голови померла співачка Валентина Легкоступова. Кілька днів тому, 11 серпня, вона поступила до лікарні у важкому стані із пробитою головою і набряком мозку. Кілька днів вона пролежала в комі на апараті ШВЛ.

Про смерть співачки повідомила на своїй сторінці в Instagram її донька Аннетта. «Сьогодні о 15:30 не стало чудової світлої людини, найкращою в світі мами, доньки і бабусі. Світла пам'ять...», - написала вона.

Нагадаємо, Легкоступову в свідомості, але в синцях та з пробитою головою знайшла Анетта (дочка від шлюбу з Олександром Григор'євим), після того, як довгий час не могла зв'язатися із матір'ю. Медики, що приїхали на виклик, забрали співачку і її третього чоловіка, Юрія Фірсова, до наркології. Вже звідти жінку перевели до реанімації, а чоловік втік з лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жан-Клод Ван Дамм в Киеве с девушкой-украикой платит 15 тыс. грн в сутки в гостинице

За словами чоловіка Валентина Легкоступова отримала травми по всьому тілу через те, що перебрала із алкоголем і втратила рівновагу.

ДОВІДКОВО:

Валентина Легкоступова відома, завдяки виконанню хітів 1980-х рр. в СРСР - Ягода-Малина і На теплоходе музыка играет.

Валентина Легкоступова - радянська і російська естрадна співачка, педагог, продюсер, заслужена артистка Російської Федерації. Народилася 30 грудня 1965 року в Хабаровську. Коли їй було три роки, сім'я переїхала до Феодосії. У 1985 році закінчила Сімферопольське музичне училище імені П. І. Чайковського (по класу скрипки). З 1985 по 1990 роки навчалася в Державному музично-педагогічному інституті імені Гнесіних в Москві на відділенні естрадного вокалу професора І. Д. Кобзона. У 2014 році Легкоступова переїхала на постійне місце проживання на острів Тенеріфе (Канарські острови, Іспанія).


Валентина Легкоступова
 

Сім'я Легкоступової придбала двоповерхову віллу на острові Тенеріфе. На сайті prian.ru, присвяченому нерухомості, говориться, що покупка будинку площею 210 кв. м. обійшлася їм в 350 тисяч євро.

У серпні 2016 року розпочав роботу продюсерський центр Валентини Легкоступової «VL Music».
Співачка внесена до бази Миротворець за порушення державного кордону України, підтримку та популяризацію терористичного режиму "ЛНР".

Схожі матеріали:
👁 623
Категорія: Актуально
Теги: радянська співачка, Валентина Легкоступова, співачка. Ягода-Малина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ