Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.02.2015

У Москві убили Бориса Нємцова


У нього чотири рази вистрелили


У Москві убили Бориса Нємцова У Москві убили відомого опозиційного політика, голову партії "РПР-Парнас" Бориса Нємцова.

Новини. Нємцова вбили в центрі Москви.

 "Я зараз прямо перед собою, на жаль, бачу труп Бориса. Великий Замоскворецький міст. Я бачу тіло і навколо дуже багато поліції", - сказав Яшин.

 "Можу сказати, що він йшов по мосту разом з подругою. Зупинилася машина і з неї пролунали постріли", - повідомив Яшин.

 Цю ж інформацію підтвердило МВФ Російської Федерації.

 За інформацією телеканалу РЕН ТВ, злочин стався на Великому кам'яному мосту. В політика чотири рази вистрілили з автомобіля білого кольору. Від отриманих поранень Нємцов помер до приїзду медиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З 1 квітня електрика для населення подорожчає на 19%

Борис Нємцов не боявся критикувати політику президента РФ Володимира Путіна. Зокрема це стосувалося війни, яку Росія розпочала із Україною, краху планів Путіна створити Митний союз.

 Нагадаємо, 1 березня російська опозиція планувала провести у Москві марш "Весна". Взяти участь у цьому марші також планував Борис Нємцов.

 Московський суд 27 лютого арештував Олексія Навального на 15 діб. Після затримання Навального влада дала згоду на проведення акції.

 Борис Нємцов народився 9 жовтня 1959 року. Нємцов - один із найпомітніших політиків у Росії у 1990-х і 2000-х роках. Упродовж 1991-1997 він займав посаду губернатора Нижегородської області, а потім віце-прем'єра РФ і навіть вважався наступником Бориса Єльцина. Нємцов також був одним з лідерів "Союзу правих сил". Від 1999 до 2003 рік політик засідав у Держдумі. У 2000-х він займався опозиційною діяльністю і входив практично в усі об'єднані організації позасистемної опозиції.

Схожі матеріали:
👁 1118
Категорія: Актуально
Теги: Москва, Борис Нємцов




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ