Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.01.2018

У "NASA" віднесли Україну до зони з аномально теплою зимою


У більшій частині Азії і Близького Сходу, а також в Європі спостерігається аномально тепла погода


У "NASA" віднесли Україну до зони з аномально теплою зимоюУкраїна та деякі інші країни Європи були віднесені Національним космічним агентством «НАСА» до зони з аномально теплою зимою.

На офіційному сайті NASA з'явилося повідомлення, в якому говориться, що в Агентстві представили спеціальну карту, на якій показано розподіл температур на планеті Земля.

Примітно, що територія України на цій самій карті знаходиться в зоні з неприродно теплою зимою. В цей же час Сполучені Штати Америки потрапили в зону, де зима виявилася неприродно холодною.

У повідомленні «НАСА» також йдеться: «Зараз, коли східна частина США просто замерзає, у багатьох інших частинах світу домінують порівняно м'які погодні умови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну хлинув потік старих іномарок

У більшій частині Азії і Близького Сходу, а також в Європі спостерігається аномально тепла погода».

Також наголошується, що при складанні такої карти використовувалися дані періоду з 26 грудня 2017 року до 2 січня 2018 року, які порівнювалися з аналогічними даними за 2010-2011 роки.


У "NASA" віднесли Україну до зони з аномально теплою зимою


Схожі матеріали:
👁 837
Категорія: Прес-реліз
Теги: україна, погода, зима




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ