Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.04.2018

У новій сітці телеканалу “ЛТАВА” додалися документальні фільми, серіали і мультфільми


У будні в ефірі каналу о 19:20 півгодинна вечірня програма «Тема дня»


У новій сітці телеканалу “ЛТАВА” додалися документальні фільми, серіали і мультфільми Із 16 квітня змінилася ефірна сітка філії ПАТ «НСТУ» «Полтавська регіональна дирекція «ЛТАВА». Змінився і контент, що транслюється на телеканалі.

Основною метою перетворень у ході реформування НСТУ є використання якісного матеріалу. У новій сітці філії додалися суспільно-важливі програми, документальні фільми, серіали, мультфільми.

Так, з 16 квітня стартують покази документальних фільмів. Ці стрічки були закуплені спеціально для трансляції на телеканалах Суспільного. Нові фільми досить різноманітні: це дослідження традицій, культур різних народів, природи, історії.

Телепередача «Смаки культур» – це кулінарний екскурс світом. У кожній серії презентується одна страва.

Із циклу «Таємниці підводного світу» глядачі дізнаються про безліч див природи та чудернацьких морських істот Світового океану.

Документальний серіал «Незвичайні культури» присвячений повсякденному життю народів нашої планети, які досі полюють на їжу і не знають, що таке промисловість, економіка, наука.

Цикл фільмів «Неповторна природа» відкриє для глядачів світ гейзерів, діючих вулканів та дивовижних скель. Усі вони створені магічними силами природи.

В ефірі регіональних мовників відбудеться прем’єра кулінарного шоу «Енеїда», пізнавальної програми про літературу «Букоголіки», повернеться в ефір «Культурна афіша здорової людини» тощо.

Базовий контент філії «ПАТ «НСТУ» «Полтавська регіональна дирекція “Лтава”» збереже свої позиці в ефірі. Розважальне шоу «Ранок на “Лтаві”» із трьома випусками новин глядачі каналу «ЛТАВА», як і раніше, дивитимуться в прямому ефірі з 07:00 до 09:00. У ранковій студії бувають зірки сцени та олімпійські чемпіони, політики та підприємці, творчі люди та небайдужі громадяни – полтавці та гості міста залюбки починають свій день у компанії бадьорих ведучих - Катерини Люшень і Владислава Борисенка та Наталії Зімніцької і Дмитра Купчені.  

У будні в ефірі каналу о 19:20 півгодинна вечірня програма «Тема дня» . Ми обговорюємо, аналізуємо з експертами в студії актуальні, суспільно важливі теми регіону.

Щомісяця на телеканалі «ЛТАВА» та радіоканалі «ЛТАВА» у рамках Всеукраїнського медіа-проекту #Звіти_наживо чиновники звітують перед громадою, відповідаючи на запитання глядачів та експертів у студії. Суспільне мовлення в партнерстві з Громадським рухом “Чесно” хоче змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю. Вже 20 квітня полтавці спілкуватимуться з Валентиною Вождаєнко,  т.в.о. директора Департаменту культури і туризму Полтавської ОДА .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представники 23 ОТГ Полтавщини вчилися писати проектні заявки

У новій сітці мовлення збережеться і кількість випусків на день «Полтавських телевізійних новин» – вранці о 07:30, 08:00, 08:30, вдень о 13:30, ввечері три випуски — 17:00, 19:00 і 20:30. Команда інформаційників тримає руку на пульсі подій – повсякчас у вирі подій міста і області. В ефірі радіо – 4 випуски новин на день.

Щосуботи та щонеділі вранці діти матимуть змогу дивитися мультфільм “Принцеса Сіссі “. До уваги маленьких глядачів 2 сезони мультсеріалу (52 серії).

Наразі у філії автори проектів, що пройшли пітчинг ідей, готуються до наступного етапу – захисту.

Схожі матеріали:
👁 1095
Категорія: Прес-реліз
Теги: телеканал, мультфільми, Фільми, серіали, лтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ