Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.05.2014

У Парку Слави для учнів Гребінківської ЗОШ І – ІІІ ст. №1 проведено виховну годину “Ми пам’ятаємо”


Святий обов'язок сучасних і прийдешніх поколінь, не забути, якою ціною здобуто Перемогу


У Парку Слави для учнів Гребінківської ЗОШ І – ІІІ ст. №1 проведено виховну годину “Ми пам’ятаємо”

З метою виховання в учнів поваги до героїчних подвигів співвітчизників, ушанування пам’яті тих, хто загинув у роки страшної війни 1941 – 1945 років, формування патріотичного почуття гордості за старше покоління, сприяння пробудженню бажання вивчати історію своєї держави, берегти її традиції, уболівати за майбутнє країни 7 травня 2014 року у Парку Слави для учнів Гребінківської ЗОШ І – ІІІ ступенів №1 класним керівником 8 класу Таран Ларисою Валеріївною була підготовлена та проведена виховна година “Ми пам’ятаємо”.

На цей захід були запрошені завідуюча краєзнавчим музеєм Безвиненко Людмила Андріївна та голова ветеранської спілки району Неруш Валентин  Михайлович. Запрошені на свято розповідали учням про події тих тяжких часів, про героїзм нашого народу, про земляків, які кували перемогу на фронтах війни.

Директор школи Носова Наталія Станіславівна звернула увагу учнів на те, що  цього дня ми згадуємо всіх тих, чиє життя забрала війна, хто поліг у кривавому бою, хто після Перемоги помер від ран, хто не дожив свого віку, не долюбив, так і не побачив своїх ненароджених дітей. Учні подякували ветеранам за мир і пообіцяли, що завжди будуть пам’ятати їхній подвиг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телефонный мошенник в Кременчуге выманил у пенсионерки 36 тысяч гривен

Святий обов’язок сучасних і прийдешніх поколінь – не забути, якою ціною здобуто Перемогу. Для молоді подвиг військового покоління – це абсолютний еталон служіння ідеалам свободи, справедливості та добра. Це суміш печалі і радості, пов’язаних зі спогадами буремних років війни, з весною, народженням та розквітом нового життя.

Незважаючи на непростий час, нікого з тих, хто полягли на полях битв Другої світової війни, і тих, хто повернувся до мирної праці, ми  не маємо права забути ні в День Перемоги, ні в звичайний буденний день. Їм завжди наша любов, повага і шана. Адже ми у великому боргу перед ними. Пам’ятаймо про це.

 

Відділ освіти Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1162
Категорія: Актуально
Теги: Безвиненко Людмила, Гребінка, перемога, ЗОШ №1




Всього коментарів: 1

0
1 Cat   (13.05.2014)
1 школа - молодці! Вже не вперше вони показують себе з найкращого боку: приємно, що люди працюють над патріотичним вихованням дітвори. Та ще в такі непрості часи.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ