Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.03.2016

У Полтаві привітали кращих юних науковців з усієї області


Участь в урочистостях взяв президент МАН України Станіслав Довгий


У Полтаві привітали кращих юних науковців з усієї областіМолодих науковців Полтавщини привітали з перемогою в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН голова Полтавської ОДА Валерій Головко та голова обласної ради Олександр Біленький. Урочистості відбулися у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка.

Талановиту молодь та їхніх наставників нагородили почесними грамотами та подяками за активну науково-дослідницьку діяльність у системі Малої академії наук.

Валерій Головко та Олександр Біленький запевнили, що обласна влада докладе максимум зусиль, щоб підтримати талановиту творчу молодь.

“Переконаний, що Полтавщина буде гідно представлена на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт. Високі результати у таких змаганнях – це імідж області. Талановитій молоді завжди допомагаємо фінансово, адже реалізацію подібних ініціатив слід підтримувати. Хочеться, щоб наша область зайняла гідне місце в загальному рейтингу”, – зазначив Валерій Головко.

“Ви – переможці ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт. Обласна влада завжди буде сприяти, щоб талановита молодь Полтавщини гідно представляла нашу область на всеукраїнському рівні”, – додав Олександр Біленький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лубенщина попрощалася із загиблим захисником

Юних науковців також привітали перший заступник голови ОДА Андрій Пісоцький, заступник голови ОДА Олег Пругло та президент  територіального відділення МАН у Полтавській області, ректор ПолтНТУ Володимир Онищенко.

Участь в урочистостях взяв президент МАН України Станіслав Довгий. Він від імені Президії Малої академії наук нагородив медалями, присвяченими 200-річчю з дня народження Т. Г. Шевченка, Валерія Головка та Олександра Біленького за активну підтримку діяльності МАН на Полтавщині.

Після концертної програми та привітань очільники області разом з учнями та їхніми наставниками переглянули музейну експозицію «Народна війна».

Схожі матеріали:
👁 791
Категорія: Актуально
Теги: Полтавщина, юні науковці




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ