Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.09.2013

У Полтаві стартував велопробіг за здоровий спосіб життя


Сьогодні у Полтаві з майдану Незалежності стартував велопробіг за популяризацію здорового способу життя


У Полтаві стартував велопробіг за здоровий спосіб життя

Сьогодні у Полтаві з майдану Незалежності стартував велопробіг за популяризацію здорового способу життя. До півсотні учасників з ДЮСШа Полтави вийшли на старт.

Потім  колоною проїхались за маршрутом: Майдан Незалежності – вул. Лугова – міський Дендропарк. Довжина траси становила 7,5 км. Сів на велосипед і заступник голови – керівник апарату Валерій Пархоменко, а також начальник управління з питань фізичної культури та спорту ОДА Ігор Петраш.

«Цим заходом ми хочемо залучити якомога більше дітей та молоді до здорового способу. Щоб власним прикладом заохочувати їх до фізичної культури та спорту. Саме на створенні доступних умов для занять спортом  молоді наголошує в своїх соціальних ініціативах «Діти – майбутнє України» Президента України Віктор Янукович», – зазначив Валерій Пархоменко.

Сам посадовець поділився своїми враженнями від велопробігу з Новинами Полтавщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Почему мы прощаем предательства близких

«Я отримав масу задоволення від цього велопробігу. Але 7,5 км   - це замало. Надалі ми намагатемося їхати 20-30 км. Сам я намагаюсь їздити майже кожного дня. А вихідними роблю серйозні поїздки. Більше їжджу в лісі та  біля річки», – сказав Валерій Пархоменко.

Гребінківська районна державна адміністрація


Схожі матеріали:
👁 1182
Категорія: Актуально
Теги: здоровий спосіб життя, велопробіг, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ