Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.03.2019

У Полтаві жінці відірвало пальці через розрив феєрверку для торту


Стан потерпілої середньої тяжкості


У Полтаві жінці відірвало пальці через розрив феєрверку для торту4 березня 2019 року о 06:30 до травмпункту 1-ї Міської клінічної лікарні Полтави звернулась 45-ти річна громадянка, яка отримала травму піротехнічним виробом – феєрверком для торту.

Зі слів постраждалої травму отримала внаслідок розриву феєрверку для торту (марку, модель не встановлено), котрий придбала більше 10-ти років тому на ринку міста Полтави, інформує прес-служба ГУ ДСНС України у Полтавській області на сторінці у Фейсбук.

Потерпілій надали медичну допомогу. Стан потерпілої середньої тяжкості. У жінки травматична ампутація нижньої фаланги 2-х пальців та рвана рана 3-го пальця лівої кисті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Лубнах дитина впала в ємність з окропом і отримала тяжкі опіки

Будьте обережними при користуванні піротехнічними виробами! Щоб свято не скінчилося трагічно, необхідно пам’ятати про небезпеки, які несуть з собою феєрверки та петарди!”, – застерігають рятувальники.


Схожі матеріали:
👁 627
Категорія: Актуально
Теги: полтава, пальці, піротехнічні вироби, феєрверк




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ