Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.11.2015

У процесі реформування залізничної галузі систему медичних оглядів буде збережено


В Укрзалізниці буде збережено систему проведення профілактичних медичних оглядів працівників залізничного транспорту


У процесі реформування залізничної галузі систему медичних оглядів буде збереженоПісля закінчення корпоратизації Укрзалізниці в галузі буде збережено систему проведення профілактичних медичних оглядів працівників залізничного транспорту, – про це повідомили в Управлінні охорони здоров’я Укрзалізниці.

«Проведення профілактичних медичних оглядів наразі відбувається за укладеними з медичними закладами залізниць договорами. У подальшому буде організовано проведення періодичних профілактичних медичних оглядів на базі медичних закладів, що увійдуть до Філії «Центр охорони здоров’я» ПАТ «Укрзалізниця» та в територіальних закладах охорони здоров’я, наближених до місць праці залізничників. І в першу чергу договори на проведення профілактичних медичних оглядів будуть укладатися з медичними закладами залізниць, які наразі передаються до комунальної власності», – пояснив начальник Управління охорони здоров’я Укрзалізниці Олександр Бабіч. – Питання організації проведення медичних оглядів працівників залізничного транспорту після реєстрації ПАТ «Укрзалізниця» знаходиться на контролі в Мінінфраструктури».

Проведення передрейсових та післярейсових медичних оглядів локомотивних бригад у закладах охорони здоров’я, що передаються в комунальну власність, до кінця поточного року проводяться згідно з укладеними договорами. У зв’язку з виникненням питань закриття деяких здоровпунктів за відсутності фінансування з місцевих бюджетів планується поступове введення здоровпунктів до структури дорожніх лікарень, які увійшли до ПАТ «Укрзалізниця». У подальшому на базі створеної мережі здоровпунктів планується організація цехових лікарських дільниць, що дозволить зберегти систему контролю за станом здоров’я та диспансеризацію залізничників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд України передав вузлову лікарню станції Гребінка місцевій владі

Незважаючи на суттєве скорочення мережі галузевих медичних закладів, основним завданням закладів охорони здоров’я ПАТ «Укрзалізниця» в подальшому залишається виконання специфічних функцій щодо забезпечення медичних аспектів безпеки залізничних перевезень, які передбачають проведення всіх видів медичних оглядів працівників залізничного транспорту.
www.uz.gov.ua


Схожі матеріали:
👁 1300
Категорія: Актуально
Теги: залізниця, лікарня, медичний огляд, залізничний транспорт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ