Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.07.2021

У Росії випробували нову ЗРК С-500


Захід було завершено успішно: ракета влучила в ціль, що рухалася по певній траєкторії з високою швидкістю.


Стало відомо про завершення випробування російського зенітного ракетного комплексу С-500. Запуск був здійснений на полігоні Капустін Яр, який розташовується під Астраханню.

Захід було завершено успішно: ракета влучила в ціль, що рухалася по певній траєкторії з високою швидкістю. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони Російської Федерації.


випробування російського зенітного ракетного комплексу С-500
 

Відзначається, що ЗРК С-500 можна назвати унікальною зброєю. Аналогічних систем в світі немає. Метою ракетної системи є ураження різних цілей, включаючи балістичні ракети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені: хмари можуть стати причиною катастрофічної зміни клімату

Як підкреслили в російському відомстві, в рамках проведених в Астраханській області випробувань комплекс підтвердив всі свої унікальні характеристики.

Як тільки всі випробування новітньої ЗРК підійдуть до свого завершення, планується поставка цих бойових засобів в відділення Військ протиповітряної і протиракетної оборони в Московській області.

Схожі матеріали:
👁 510
Категорія: Технології
Теги: зброя, ракети, Росія, астрахань, випробування




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ