Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.07.2020

Укладання договору на вивезення побутових відходів та сміття є обов'язковим


За додатковою інформацією звертатись за телефоном (05359) 91-8-51.


Чистота міста — справа спільна для всіх і кожного.

Чистота — це чи не найголовніший атрибут затишного й комфортного населеного пункту. Одна спільна оселя для всіх і кожного, чистота, яка починається із сумлінного ставлення її мешканців до себе та довкілля. На жаль, рідна Гребінка сьогодні не завжди виглядає привабливою.

Причиною є невихованість та жадібність мешканців нашого міста, котрі замість того щоб бути свідомими громадянами й укласти договір на вивезення сміття з КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» або при укладенні такого договору оплачувати справно послуги, краще вивезуть його десь на околиці міста або влаштують смітник неподалік від себе.


Вивезення побутових відходів та сміття
 

Комунальне підприємство "Гребінківський комбінат комунальних підприємств" Гребінківської міської ради Гребінківського району Полтавської області повідомляє наступне:

Згідно з чинним законодавством України, а саме: відповідно до ч. 2 ст. 35-1 Закону України «Про відходи» усі власники або наймачі, користувачі, у тому числі орендарі, джерел утворення побутових відходів, земельних ділянок укладають договори з юридичною особою, яка визначена виконавцем послуг на вивезення побутових відходів та здійснюють оплату таких послуг. До джерел утворення побутових відходів стаття 1 даного Закону відносить об’єкти, на яких утворюються побутові відходи (житлові будинки, підприємства, установи, організації та земельні ділянки).

Пропонуємо усім фізичним особам, фізичним особам-підприємцям, керівникам установ та організацій, в зв’язку із зміною тарифу, до 01.08.2020 року укласти договір на вивіз сміття (ТПВ) з КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» укласти за адресою: м. Гребінка, вул. Євгена Гребінки, № 100.

За додатковою інформацією звертатись за телефоном (05359) 91-8-51.


Гребінківська міська об"єднана територіальна громада


Схожі матеріали:
👁 813
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: сміття, Договір, Гребінківський ККП, відходи




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ