Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.02.2018

Українців визнали одними з головних двигунів економіки Польщі


Друге місце в рейтингу осіб, що впливають на економіку Польщі, зайняли мігранти з України


Українців визнали одними з головних двигунів економіки Польщі Друге місце в рейтингу осіб, що впливають на економіку Польщі, зайняли мігранти з України. Їх число виросло на 350% за три роки.

У рейтингу «50 найвпливовіших людей польської економіки» складеному за версією видання Gazeta Prawna друге місце колективно зайняли мігранти з України. Вони поступилися прем'єр-міністру Польщі Матеуш Моравецкій. Він очолив перше місце.

Наплив мігрантів з України, за версією видання, позитивно позначається на системі соціального страхування Польщі. Також українці допомагають вирішити демографічні проблеми - стримують старіння суспільства через низьку народжуваність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виявлені підроблені документи та викрадені транспортні засоби на Полтавщині за 2017 рік

За оцінкою Міністр закордонних справ України Павла Клімкіна, станом на грудень 2017 року в Польщі перебували близько одного мільйона українців.

Тим часом, за даними міністерства праці, польські підприємці говорили, що готові взяти на роботу майже 1,7 мільйона ​​українців.

Схожі матеріали:
👁 963
Категорія: Прес-реліз
Теги: робота, Польща, економіка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ