Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.11.2017

Українські військовослужбовці забрали тіла загиблих під Кримським, серед яких лубенець


Олександр Тюменцев загинув під Кримським


Українські військовослужбовці забрали тіла загиблих під Кримським, серед яких лубенець25 листопада, з тимчасово окупованої території на Луганщині забрали тіла трьох українських військовослужбовців. Вони загинули в бою під Кримським 23 листопада.

Про це написали на сторінці 16 окремого мотопіхотного батальйону, в якому служили загиблі. Втрати батальйону в ту трагічну ніч – четверо бійців. Молодшого Дениса Кривенка доставили на українську сторону раніше. Забрати трьох інших вдалося лише вчора.

Старший лейтенант Олександр Тюменцев родом з Лубен Полтавської області. Йому було 39. – Служив на посаді командира гранатометного взводу роти вогневої підтримки. «Тюмень» був авторитетним командиром підрозділу і безстрашним бійцем. Мужньо рвався в бій, хотів витягнути поранених, але... Він сам потрапив під вогонь, отримавши множинні рани голови, – зазначили у прес-службі 16 ОМПБ.

Також у бою з ворожою ДРГ від несумісних з життям поранень живота загинув і переселенець з Донбасу сержант Олександр Сухінін, позивний «Баня». Був командиром гранатометного відділення в роті «Донбас». На батька та чоловіка чекали син, донька і дружина. У 45 років Олександр віддав життя за свободу та мир на українській землі, за визволення рідного міста.

Олександр Тюменцев загинув під Кримським

Олександр Тюменцев загинув під Кримським  
 

Солдат Сергій Шевченко також проходив службу в роті «Донбас», був гранатометником. «Шева» родом з Новопокровки Чугуївського району Харківської області, де його з кровопролитної війни не дочекалися кохана дружина, рідні, друзі. Його життя війна забрала на 43 році життя.

 
Денис Кривенко

Денис Кривенко

– Він у буквальному сенсі захищав країну грудьми. Від страшних поранень грудної клітини Шева помер, перед чим мужньо відбивав наступ диверсантів, – йдеться у повідомленні.

 
Олександр Сухінін

Олександр Сухінін
 
Нагадаємо, що також 23 листопада Україна втратила 5 захисників, із яких четверо загинули під Кримським та один під час обстрілів на Світлодарській дузі. Також боєць 16 ОМПБ потрапив у полон.

 
Сергій Шевченко

Сергій Шевченко


Схожі матеріали:
👁 879
Категорія: Актуально
Теги: Олександр Тюменцев, Лубенець, АТО, Кримське




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ