Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.11.2019

"Укрзалізниця" планує скоротити 50% адміністративного персоналу


"Укрзалізниця" позбавлятися від непрофільних активів


У 2020 році АТ "Укрзалізниця" почне скорочувати адміністративний персонал і планує оптимізувати працівників цієї категорії  на 40-50%, повідомив член правління компанії Желько Марчек.

Про це з посиланням на прес-службу "Укрзалізниці" повідомляє Grebenka.com.

При цьому виробничі функції і кадри будуть збережені, а де необхідно - навіть посилені, додав він.



 

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Фото "Осінній потяг..."

Марчек спростував інформацію о нібито скорочення 120 тис. працівників в 2020 році. "Йде робота з профільним міністерством, урядом, Всесвітнім банком над програмою поступової оптимізації штату в найближчі 3-5 років. Є дорожня карта", - відмітив він.

Також Марчек помітив, що "Укрзалізниця" позбавлятися від непрофільних активів.
 
"Укрзалізниця" платить зарплату дереворубам, лісничим і танцюристам. На балансі компанії - сотні підприємств, не пов'язаних із залізничними перевезеннями. Ця радянська спадщина примушує нас платити комунальні послуги і податок на землю. В той час, коли з 200 об'єктів соціальної сфери прибутковими є тільки 10. Отже, від активів, що не відносяться до шляхів, рухомого складу і засобів зв'язку нам доведеться позбавитися", - підкреслив він.

В той же час, за його словами, з продажем непрофільних активів і зменшенням чисельності працівників повинно істотно рости заробітна плата основного виробничого персоналу. Також будуть розроблені програми, щоб притягати кваліфікованих кадрів і зробити залізницю привабливою для молоді.

Схожі матеріали:
👁 533
Категорія: Актуально
Теги: скорочення, заробітна плата, Укрзалізниця




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ