Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.08.2016

Укрзалізниця встановить електричні колонки для систем кондиціювання поїздів


Укрзалізниця обладнає пункти підготовки пасажирських поїздів електричними колонками


Укрзалізниця встановить електричні колонки для систем кондиціювання поїздівУкрзалізниця обладнає пункти підготовки пасажирських поїздів електричними колонками для підключення вагонів, обладнаних системами кондиціонування та комбінованого опалення.

Таке рішення було прийнято керівництвом ПАТ “Укрзалізниця” на засіданні правління. Про це повідомили у прес-службі "Укрзалізщниці", передає Grebenka.com.

Загалом програма розрахована на два роки. Уже в цьому році планується розпочати роботи на восьми пунктах формування й обороту: Маріуполь, Костянтинівка, Ужгород, Одеса-Головна, Одеса-Застава-1, Одеса-Товарна, Миколаїв, Черкаси.

Далі в планах облаштування станцій Ковель, Чернівці, Івано-Франківськ, Херсон, Харків, Суми, Полтава, Кременчук, Київ-Пасажирський, Київ-Московський, Жмеринка, Хмельницький, Дніпропетровський, Запоріжжя-1, Кривий Ріг та Львів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Регіональному сервісному центрі відбулися навчання

“Вдалося зрушити з місця проблему, яка накопичувалася десятиліттями, — кондиціонування та опалення поїздів. “Запускаємо інвестиції в колонки зовнішнього електроживлення в пунктах формування й обороту пасажирських поїздів.

Учора це було найважливішим пунктом під час засідання. Протягом двох років встановимо додаткове обладнання на 3000 В і 380 В.

Це дозволить охолоджувати поїзди влітку перед подачею на перони й обігрівати їх взимку. Інвестиція в ключових місцях буде реалізована вже в цьому році”, — зазначив голова правління ПАТ “Укрзалізниця” Войцех Балчун.

Схожі матеріали:
👁 848
Категорія: Прес-реліз
Теги: Укрзалізниця




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ