Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.04.2021

Упродовж березня на Полтавщині перевірили близько 50 АЗС


Накладено арешт на 326 тонн пального на понад 7 мільйонів гривень.


На засіданні робочої групи щодо ліквідації нелегального обігу та нелегальної торгівлі нафтопродуктами на території Полтавської області обговорили стан проведення перевірок усіма залученими службами й підбили поточні підсумки проведених контрольних заходів.

Зокрема, про роботу за тиждень відзвітували фахівці податкової та фіскальної служб, поліції, ДСНС, Держпраці, ДАБІ та Держекоінспекції.

Упродовж березня на Полтавщині перевірили близько 50 АЗС
 

Заступник голови облдержадміністрації Євген Греков, який провів засідання, поінформував, що в березні здійснено 48 перевірок. Накладено арешт на 326 тонн пального на понад 7 мільйонів гривень. Розповів, що Служба безпеки України звернулася щодо необхідності проведення підрозділами ДПС, ДФС, Держпраці, Держекоінспекції, ДСНС комплексної перевірки діяльності однієї з компаній із питань дотримання податкового, екологічного законодавства, з охорони праці та промислової безпеки із залученням співробітників СБУ. За інформацією податкової служби, на території області зареєстровано п’ять АЗС відповідної компанії.

«Потрібно сформувати робочу групу із залученням ДАБІ, Держекоінспекції, Держпраці, ДФС або ДПС для відпрацювання відповідних об’єктів, щодо яких звернулася Служба безпеки України. Крім того, ще вісім об’єктів встановлені ОДА за договорами оренди землі, виявлено невідповідність цільовому призначенню земель, на яких вони розміщені. Відповідно впродовж тижня їх необхідно перевірити», – сказав Євген Греков.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд затвердив новий порядок організації харчування у закладах освіти

Додав, що на одній із нарад Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов наголошував, що потрібно відпрацювати всі АЗС, тож відповідні перевірки робоча група проводитиме на Полтавщині й надалі.

Схожі матеріали:
👁 289
Категорія: Актуально
Теги: Полтавщина, АЗС, перевірка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ