Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.08.2018

Упродовж тижня на автошляхах Гребінківщини зафіксовано 2 дорожньо-транспортної пригоди


Працівниками поліції складено 54 адміністративних протоколів за різноманітними статтями Кодексу України


Упродовж тижня на автошляхах Гребінківщини зафіксовано 2 дорожньо-транспортної пригодиУ період з 20 серпня по 27 серпня 2018 року, до чергової частини Гребінківського відділу поліції від громадян надійшло 79 заяв, повідомлень та іншої інформації про злочини та пригоди; 2 з яких внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

За вказаний період часу працівниками Гребінківського відділу поліції розкрито 4 злочини, а саме:
один факт крадіжки особистого майна - ст.185 ч. 2 КК України, два факти незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту - ст. 309 ч. 1 КК України та один факт необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження - ст. 128 1 КК України

Упродовж тижня на автошляхах міста та району зафіксовано 2 дорожньо-транспортної пригоди.

За вказаний період часу працівниками поліції складено 54 адміністративних протоколів за різноманітними статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Тож наразі правопорушників, які вчинили кримінальні правопорушення чекає суд, який надасть належну оцінку їхнім діям, а добропорядні мешканці району зможуть відпочити від настирливої присутності зловмисників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині прокуратурі вдалося повернути Гребінківський елеватор вартістю понад 100 млн гривень

Поліцейські Гребінківського відділу поліції налаштовані на те, щоб жителі міста та району почували себе захищеними та перебували у повній безпеці. Водночас нагадуємо, що телефон «102» є безкоштовним та працює цілодобово. У разі якщо Ви стали жертвою або випадковим очевидцем злочину чи правопорушення – негайно повідомте про це до поліції!

Схожі матеріали:
👁 1074
Категорія: Актуально
Теги: відділ поліції, поліція, Гребінківщина, дтп




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ