Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.12.2019

В читальному залі Гребінківської бібліотеки відкрито виставку книги «Олег Сенцов. Жизня»


Виставку книги «Олег Сенцов. Жизня»


16 грудня в читальному залі Гребінківської міської публічної бібліотеки відкрито виставку однієї книги «Олег Сенцов. Жизня».

Про це повідомила на своїй сторінці Facebook, директор Гребінківської міської публічної бібліотеки Оксана Вельбой.

Виставку книги «Олег Сенцов. Жизня»


Олег Геннадійович Сенцов (народився 13 липня 1976 року, Сімферополь, Кримська область, Українська РСР) — український кінорежисер, сценарист та письменник, громадський активіст. Генеральний директор кінокомпанії «Край Кінема». Лауреат Премії Сахарова за свободу думки Європарламенту та Національної премії України імені Тараса Шевченка. Книга «Жизня» для усіх, хто досі не знайшов відповіді на запитання, чому Олег допомагав українським військовим у Криму, чому відкрито говорив про розв’язану Росією війну в Україні, чому розпочав голодування і не просив про помилування.

Ці оповідання ведуть нас від дитинства до зрілості режисера, знайомлять з автором у період важливих для нього внутрішніх пошуків і змін, коли він прагне зрозуміти, хто він, яким шляхом піде далі і з якого більше ніколи не зійде.

Виставка експонуватиметься в бібліотеці протягом тижня.

Нагадаємо, що в читальному залі Гребінківської бібліотеки проведено мультимедійний реквієм пам’яті ліквідаторів на Чорнобильській АЄС

Схожі матеріали:
👁 942
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: бібліотека, виставка, Гребінка, книги, книжкова виставка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ