Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.02.2016

В Полтаві напали на дівчину, затягли в підворіття та відрізали довге волосся


Схвильована полтавка розповіла шокуючий випадок, який стався в Полтаві


В Полтаві напали на дівчину, затягли в підворіття та відрізали довге волоссяСхвильована полтавка розповіла шокуючий випадок, який стався в Полтаві з її подругою, що носила розпущеним своє розкішне довге каштанове волосся.

Каже, подруга нині  у стресовому стані після того, як незнайомці (розгледіти вона їх не встигла, бо все сталося раптово) увечері підстерегли її, затягли в глухе підворіття, коли вона поверталася додому та, пригрозивши, щоб мовчала, акуратно "під корінь" і швидко обрізали довге нефарбоване волосся.  

Це трапилося в мікрорайоні «Браїлки». Звертатися до правоохоронних органів молода полтавка не хоче, соромиться та й не знає як сформулювати подібний випадок наруги над собою.

Усі речі залишилися з нею -  більше нічого не забрали. За характером дівчина спокійна та з усіма перебуває у приязних відносинах, отже висновок напросився єдиний: хтось заробляє подібним чином.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція застерігає: псевдополіцейські шантажують жертв кримінальною відповідальністю

Адже нині натуральне волосся дорого коштує на вагу. Потерпіла радить знайомим дівчатам зайвий раз не розпускати свої довгі коси, берегти себе та не ходити темними провулками вночі.

Журналісти «ВПолтаві.Інфо» запитали про подібні випадки у речника НП УМВС у Полтавській області Юрія Сулаєва, на що той відповів, що таких звернень до поліції не було. Водночас, поліцейський радить дівчині все ж таки прийти в поліцію з заявою.

Схожі матеріали:
👁 998
Категорія: Актуально
Теги: Полтава. волосся, ДІВЧИНА




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ