Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.11.2016

В райдержадміністрації відбулася зустріч з опікунами та піклувальниками району


Представниками органу опіки та піклування проведено зустріч з опікунами та піклувальниками


В райдержадміністрації відбулася зустріч з опікунами та піклувальниками району23 листопада 2016 року представниками органу опіки та піклування проведено зустріч з опікунами та піклувальниками, які проживають на території Гребінківського району.

Під час зустрічі заступник голови райдержадміністрації Князєв О.В. подякував опікунам, піклувальникам за їх роботу. Начальник служби у справах дітей Жолобецька В.М. та завідувач сектору з питань опіки, піклування, усиновлення та інших форм влаштування служби у справах дітей райдержадміністрації Макогон І. П. нагадали щодо відповідального відношення до виконання обов’язків опікунами, піклувальниками та дотримання норм чинного законодавства у питаннях захисту прав дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівників сільського господарства вітали з професійним святом (ФОТО)

Директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді надала рекомендації щодо виховання підопічних підліткового віку та їх статевого виховання, а також надано перелік літератури і відеоматеріалів для підвищення виховного потенціалу та самоосвіти опікунів, піклувальників.
 
Гребінківська районна державна адміністрація


Схожі матеріали:
👁 957
Категорія: Лубенська РДА
Теги: новни Гребінківщини, Grebenka.com, Гребінка. РДА, Князєв, опіка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ