Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.12.2018

В селі Юрківці з’явиться нове футбольне поле


Ворота і сітки, трибуни та покриття поля будуть найкращими


В селі Юрківці планується створення нового футбольного поля, що відповідає всім сучасним вимогам. Відомо, що наразі відкрито конкурс на закупку кращого покриття та всього необхідного устаткування для проведення ігор. Про це говориться у тендерних документах, які опубліковані на сайті учасника електронної системи державних закупівель. Будівництво нового поля планується у 2019 році. Більше корисної інформації ви знайдете за посиланням https://etp.zakupki.com.ua/.

Всі проблеми щодо будівництва на оснащення поля бере на себе компанія «Розвиток Поділля», яка виграла тендер від 21 грудня 2018 року і планує використати 1 250 000 гривень на створення справжнього спортивного майданчика на території села Юрківці.

В селі Юрківці з’явиться нове футбольне поле
 

Поле буде мати штучне покриття, а розташується воно по вулиці Миру, на території Могилів-Подільскої сільради. Очікується, що ремонтні роботи будуть завершені до 1 червня 2019 року.

Якщо говорити про замовника такого проекту, то тут треба відмітити Юрковецьку сільську раду, що знаходиться на території Вінницької області. Голова Стасінок Ольга Анатоліївна прийняла рішення щодо того, щоб підняти місцевий рівень футболу на вищий рівень, а значить, у найближчий час можна буде спостерігати не тільки за іграми місцевих футболістів, але і за змаганнями між командами з інших сіл та регіонів.

Було винесено рішення щодо створення місць для сидіння з метою залучити якомога більше глядачів до гри. Ворота і сітки, трибуни та покриття поля будуть найкращими, як зазначає компанія «Розвиток Поділля», що є виконавцем замовлення.

А поки місцевим жителям залишається тільки чекати і використовувати те поле, яке існує уже декілька років. Якщо все піде по плану, то літній сезон буде відкрито на новому покритті, а тому, може з’явитись пропозиція щодо проведення товариських матчів у вересні місяці.

Ми будемо слідкувати за тим, як просуваються справи і тримати вас у курсі всіх новин. На жаль, зараз не можна точно сказати, чи встигне компанія-виконавець завершити всі роботи у строк і здати поле в експлуатацію. Але є надія на те, що все піде по плану, і у Юрківцях всі гравці зможуть насолодитись грою на бездоганно рівній поверхні, зібравши поряд численних фанатів та просто близьких друзів. Це поле потрібно як дорослим, так і дітям, як шанс провести дозвілля весело і у незабутній компанії на чистому повітрі серед мальовничих пейзажів західної України. Детальніше читайте на сайті https://etp.zakupki.com.ua/tender/4584782.



Схожі матеріали:
👁 2864
Категорія: Прес-реліз
Теги: покриття, футбольне поле, Юрківці, Розвиток Поділля, ФУТБОЛ, трибуни




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ