Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.02.2017

В Україні вперше стартував онлайн-продаж автомобілів


Для пробної партії онлайн-продажу виставлено 15 автомобілів


В Україні вперше стартував онлайн-продаж автомобілівОбмежену партію автомобілів «рожевої» серії почали продавати тільки через сайт і за спеціальною ціною

 Про це повідомляє Автоцентр.

Автомобілі Volkswagen Beetle у спеціальній версії Pink Edition можна купити тільки через Інтернет. Цих моделей немає в салонах офіційних дилерів, а такий колір існує тільки в цій партії. Онлайн-продаж розпочався 14 лютого 2017 року.

Для пробної партії онлайн-продажу виставлено 15 автомобілів. Усі вони – у спеціальній версії і за однаковою ціною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для безпеки власного авто варто дотримуватись кількох рекомендацій

Щоб зарезервувати один із таких автомобілів необхідно зайти на спеціальну сторінку імпортера, вписати свої контактні дані, обрати дилера, через якого відбудеться передання автомобіля і навіть можна обрати автомобіль за VIN-кодом (поки що доступні всі 15 кодів).  Будь-який з лімітованої версії Volkswagen Beetle коштує 799 тисяч гривень. Щоб замовити машину, необхідно внести передоплату в 10 000 грн.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

Схожі матеріали:
👁 1073
Категорія: Прес-реліз
Теги: продаж, автомобіль, онлайн-продаж, авто




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ