Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.05.2022

В «Укрзалізниці» знайшли зрадника, який працював на «ДНР» та Росію


Посадовій особі "Укрзалізниці" заочно повідомлено про підозру у державній зраді


повідомлено про підозру посадовцю "Укрзалізниці" у державній зраді

Як повідомляє Офіс генерального прокурора, заочно повідомлено про підозру посадовцю "Укрзалізниці" у державній зраді, скоєній в умовах військового стану (ч. 2 ст. 111 КК України).

У березні 2022 року начальник станції "Південнодонбаська" структурного підрозділу "Станція Волноваха" регіональної філії "Донецька залізниця" перейшов на бік держави-агресора. Погодившись на пропозицію окупаційної влади РФ, він обійняв аналогічну посаду у структурі псевдоміністерства транспорту "ДНР".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині піротехніки знешкодили залишки російської ракети вагою майже в 500 кілограмів (ФОТО)

Перебуваючи на цій посаді, підозрюваний активно допомагає ворогу у проведенні підривної діяльності проти України. Він особисто контролює проведення ремонтних робіт на території станції, яка зазнала пошкоджень під час бойових дій, з метою якнайшвидшого відновлення залізничного сполучення між тимчасово окупованою територією Донецької області та РФ.
 
"Такі дії направлені на подальше переправлення військової техніки і особового складу ворожої армії для проведення наступальних дій проти Збройних сил України", - наголосили в прокуратурі.


Схожі матеріали:
👁 441
Категорія: Актуально
Теги: у державна зрада, Укрзалізниця, посадовець




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ