Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.09.2013

В УЗ обіцяють, що подорожчання квитків з 1 жовтня ніхто не відчує


Пасажири практично не відчують подорожчання вартості проїзду в залізничному транспорті з 1 жовтня 2013 року


В УЗ обіцяють, що подорожчання квитків з 1 жовтня ніхто не відчує

Пасажири практично не відчують подорожчання вартості проїзду в залізничному транспорті з 1 жовтня 2013 року через вступ у дію понижувального календарного коефіцієнта

Як повідомили у прес-службі Укрзалізниці, з 1 жовтня заплановано другий етап підвищення тарифів на проїзд залізницею. Однак одночасно вступить в дію понижувальний календарний коефіцієнт індексації вартості проїзду в пасажирських поїздах – 0,93. Таким чином, для пасажирів вартість квитків залишиться практично незмінною порівняно з вереснем, коли діяв календарний коефіцієнт – 1,02.

Нагадаємо, відповідно до наказів Міністерства інфраструктури України від 19.06.2013 № 413 та № 414 змінюються тарифи на перевезення пасажирів, багажу та вантажобагажу залізничним транспортом на внутрішньому і міжнародному сполученнях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ГАИ напомнили, что с октября водителям надо включать фары даже днем

Перший етап підвищення вартості проїзду залізничним транспортом відбувся 10 липня, другий етап – з 1 жовтня. Тарифи на проїзд у поїздах Інтерсіті+, вагонах СВ пасажирських поїздів, у приміських поїздах залишаються незмінними.

Схожі матеріали:
👁 1054
Категорія: Актуально
Теги: залізниця, пасажири, вартість, квиток




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ