Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.09.2013

Валерій Пархоменко: «Реалізуємо проект «Полтавщина – дітям!»


В області на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» реалізується проект «Полтавщина – дітям!»


Валерій Пархоменко: «Реалізуємо проект «Полтавщина – дітям!»

В області на виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України» реалізується проект «Полтавщина – дітям!».

Виконання проекту ставить за мету створити умови для всебічного розвитку підростаючого покоління. Ми робимо все, щоб кожна дитина не залежно від місця проживання мала можливість займатися фізичною культурою і спортом, розвивати свої мистецькі здібності.

Для цього в області в найвіддаленіших селах відкриваються спортивні секції, музичні та художні відділи. Це новий підхід, коли не людина повинна їхати за десятки кілометрів до музичної чи спортивної школи, а фахівець - вчитель чи тренер - два-три рази на тиждень приїздить у село і займається з дітьми. Цього вимагає Президент України Віктор Янукович. «Не люди до нас повинні йти, а ми з вами повинні йти до людей», - зауважує Глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині пройде Європейський тиждень місцевої демократії

 Нові соціальні ініціативи Віктора Януковича – це інвестиції у майбутнє України. Це відчувають молоді родини, яким держава надає чимдалі значнішу фінансову підтримку. Нині допомога при народженні першої дитини становить 30 960 тис. грн, другої – 61 920 грн, третьої – 123 840 грн.

 Державна підтримка сімей, які виховують дітей-сиріт або дітей, позбавлених батьківського піклування, підвищилась в 1,6 рази (зокрема на дитину до 6 років: з 1264 грн. у 2009 р. до 2064 грн. - у 2013 р.). На виконання передвиборної президентської програми збільшено допомогу для малозабезпечених сімей. На дітей віком від 13 до 18 років підтримку підвищено у 2011 році - на 100 грн., у 2014 році - на 500 грн.

Прес-служба Полтавської ОДА


Схожі матеріали:
👁 1236
Категорія: Актуально
Теги: Проект, «Полтавщина – дітям!», Полтавщина, діти, Валерій Пархоменко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ