Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.04.2020

Вартість послуг митного брокера


Коректне митне оформлення товарів. Яка вона?


У компанії Delta International Services є досвідчені митні брокери disua.com.ua, які грамотно роблять свою роботу пов'язану з митним оформленням товарів в Україні.

Митний брокер - оперативне оформлення вашої декларації.

Про всякі проблеми, які пов'язані з митним очищенням товару знає багато хто і навіть ті люди, які ніколи ні чого не оформляли. У основній масі, труднощі можуть вже наступити на першій стадії оформлення потрібних документів для митного оформлення, оскільки в кожній державі свої встановлені правила, більше того ці правила можуть значно різнитися для різних товарів.

І нерозуміння цих законів може обернутися як великим штрафом або ще гірше вилученням товару на користь держави. Для того, щоб такого не сталося, треба правильно довірити растаможку досвідченому митному брокерові.

Вартість послуг митного брокера
 

Коректне митне оформлення товарів. Яка вона?

Компанія Delta International Services допоможе Вам не потонути в купі проблем при митному очищенні вашого вантажу в Україні. У штаті нашої організації є грамотні і митні брокери, вони розмитнять ваш товар з мінімальними витратами. Організація має спеціальні дозволи на оформлення митно-брокерських послуг в Україні.

Що включається в митне оформлення?

Важливе те, що компанія Delta International Services пропонує клієнтам повний список послуг з митного оформлення:
  • всілякі роз'яснення по митному оформленню вантажів, а також з різних питань пов'язані з цією темою;
  • попередній прорахунок вартості митного оформлення товару;
  • подання і оформлення ПП, ПД;
  • растаможка товару в різних режимах;
  • оформлення товаро-супроводжувальних документів CMR, і усіх інших документів;
  • оформлення різних дозволів, проходження сертифікації оформлення висновків СЭС, інших документів, які знадобляться для проходження митниці;
  • доставка будь-яким видом транспорту, як авіа доставка, автомобільна доставка і морські перевезення.

Як проходитиме митне очищення вашого товару?

Якщо ваша компанія планує доставку із - за кордону, то ви зможете замовити послугу (міжнародних перевезень) з доставки вашого вантажу у цій компанії. Компанія також може і розмитнити ваш вантаж і потурбуватися про доставку і растаможці. Імовірно і буде така ситуація коли вам необхідно особисто приїхати на митний пост, проте як правило компанії і митниці досить буде перевізника (водія).

Щоб митне оформлення було максимально комфортне і оперативне, на первинній стадії вам треба звернутися до фахівця і передати дані про свій товар:
  • походження товару;
  • артикули товару;
  • кількість, вага;
  • пакет документів, який формувався в країні посилача;
  • дозволи, сертифікати, і так далі

Митне оформлення товарів. Етапи.

На тому етапі, коли увесь пакет документів і дані про товар у фахівця вже на руках, він зможе почати процес митного оформлення товарів. Починається митне оформлення з формування усіх потрібних документів, які вимагають на митному посту. І це один з головних етапів, оскільки навіть незначна неточність в документах може змусити робити все наново. Список потрібних документів різнитися для різних типів вантажів.

На наступному етапі пакет документів надається з товаром на митний пост для подальшого митного очищення. Коли закінчилася верифікація, відбувається оплата усіх потрібних платежів до Українського бюджету. І тільки коли були заплачені усі платежі і оформлена декларація, тоді тільки цей товар вважатиметься легально оформленим і може знаходитися в статусі вільного звернення в Україні.

Митні послуги. Переваги.

Якщо ж ви звернетеся до фахівців компанії Delta International Services за митними послугами, то ви гарантовано отримаєте комплекс переваг, що значно полегшить проходження митних формальностей.

Довіривши свій товар, ви отримаєте:
  • мінімальні риски при проходженні митних формальностей;
  • прийнятні ціни за митні послуги;
  • ретельне опрацювання вашого постачання, увага до дрібниць.


Схожі матеріали:
👁 530
Категорія: Прес-реліз
Теги: митне оформлення, митне очищення, митнмй брокер




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ