Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.02.2020

Вчимося вибирати шуруповерт


При підборі конкретної моделі наприклад шуруповерта слід брати до уваги цілий набір важливих характеристик


В наші дні шуроповерт обов'язково входить в набір інструментів, як самодіяльного майстра, так і професіонала, що займається різними видами монтажу. Йому знайдеться робота і в житлі, і в офісі, і на будівництві. Звичайно, звичайна викрутка привичніше, та зате робота за допомогою шуруповерта на порядок ефективніша, та і стомлює менше. Зрозуміло, що при нинішньому різноманітті самих різних інструментів, пропонованих виробниками подібної продукції, купити шуруповерт тієї або іншої моделі проблемою не являється.

Як завжди при покупках, труднощі полягають у виборі конкретного зразка, наприклад сайті фірменного інтернет-магазину ТМ WORCRAFT вас чекає величезний асортимент якісного  фірмовий інструмент WORCRAFT https://worcraft.com.ua/, серед якого ви точно знайдете необхідний товар.


фірмовий інструмент WORCRAFT
 

Рекомендації для вибору

При підборі конкретної моделі наприклад шуруповерта слід брати до уваги цілий набір важливих характеристик цього інструменту.

Зокрема:
  • тип живлення (від мережі або від акумулятора);
  • споживана потужність;
  • місткість акумуляторної батареї (якщо інструмент працює не від мережі);
  • потужність самого інструменту;
  • призначення (інструмент професійний або побутовий);
  • додаткові функції (підсвічування, додаткове руків'я, опції "автостоп", "дриль", "перфоратор" і ін.);
  • виробник (бренд);
  • вартість.
На сьогодні найбільш затребуваними є пристрої, працюючі на акумуляторних батареях. Вони дозволяють працювати на об'єктах, до яких не підведені лінії електроживлення. У такому вигляді випускаються більшість шуруповертів побутового призначення. Адже для звичайних робіт по будинку особливу потужність у інструменту не потрібно, та і працювати довго і часто йому не доводиться. Тому місткість акумулятора значення не має. Хоча наявність в комплекті постачання додаткової батареї зайвим зовсім не буде.

А ось більшість моделей для професійного використання найчастіше працюють від електромережі. Оскільки експлуатуються вони в набагато більш напруженому режимі, ніж побутові. І навіть досить місткий акумулятор у такому разі дуже швидко б виснажився.

Наявність у інструменту додаткових функцій, звичайно, значно розширює і діапазон його можливостей, і зручність його використань. Але з очевидних причин і помітно підвищує його ціну, на сайті allo.ua запропонований різний діапазон і вибір моделей.

До речі, про ціновий чинник. Зазвичай інструменти, що несуть бренди відомих виробників, коштують дорожче за вироби невідомих фірм. Але в даному випадку додаткові витрати цілком виправдані, оскільки продукція торгових марок, що зарекомендували себе, практично завжди виявляється і ефективнішою в роботі і значно довговічніше, ніж її маловідомі аналоги.

Схожі матеріали:
👁 461
Категорія: Прес-реліз
Теги: WORCRAFT, фірмовий інструмент, шуруповерт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ