Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.06.2019

Верошпирон в мережі аптек «Viridis»


Застосування Верошпирона протипоказано при вагітності і в період лактації


Більшість сучасних компаній все активніше переходять в Інтернет, і аптеки не стали виключенням. Вся річ у тому, що вибір товарів в Мережі набагато зручніша, ніж в традиційних торгових точках. У асортименті мережі аптек Вірідіс широко представлені засоби для зовнішнього і внутрішнього застосування, від застуди і грипу, біологічно активні добавки, засоби особистої гігієни. А також, товари для мами і малюка, косметичні засоби, лікувальне і дієтичне харчування, медтехніка.

Верошпирон
 

Компанія приділяє пильну увагу питанням сертифікації лікарських засобів, що реалізовуються. Одне з головних завдань - забезпечити своїх покупців гарантовано якісним ліками і фармацевтичними товарами. Якість - це основна задача і гарантія, що лікарські препарати, які реалізовуються в аптечній мережі Вірідіс, придбані у перевірених часом дистриб'юторів або безпосередньо у виробників. Наприклад, шукаєте препарат Верошпирон?  Мережа аптек Viridis пропонує купити Верошпирон 100 мг, 50 мг, та 25 мг 30 капсул за вигідними цінами Польського та Венгерського виробника.

Застосування при порушеннях функції бруньок

Препарат протипоказаний при нирковій недостатності важкої міри (КК менше 10 мл/мін). З обережністю слід призначати препарат при діабетичній нефропатії.

При призначенні Верошпирона пацієнтам з порушеннями функції нирок потрібний регулярний контроль електролітів сироватки крові і функції нирок.

Застосування при порушеннях функції печінки

З обережністю слід призначати препарат при печінковій недостатності, цирозі печінки.

При призначенні Верошпирона пацієнтам з порушеннями печінки, потрібний регулярний контроль електролітів сироватки крові і функції нирок.

Важливо мати на увазі, що застосування Верошпирона протипоказано при вагітності і в період лактації. При необхідності застосування препарату в період лактації грудне вигодовування слід припинити.

У інтернет магазині Вірідіс, також діють акції, про які ви можете дізнатись зайшовши на сайт компанії. Якщо у вас виникають якісь питання, то ви можете звернутися в call- центр, де ви знайдете усю інформацію про акційні пропозиції і діючі знижки. А оформити замовлення на сайті можна також в режимі онлайн. Намаловажливим є те, що інтернет магазин надає можливість оформити передзамовлення на ліки, яких немає в постійному асортименті.

Вся продукція мережі аптек Вірідіс сертифікована та одобрена Міністерство охорони здоров'я України.

Схожі матеріали:
👁 644
Категорія: Прес-реліз
Теги: Застосування Верошпирона, ліки, аптека, Верошпирон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ