Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.04.2019

Вибираємо чоловічі джинси: особливості вибору


Особливості вибору джинсів LEVIS


Часи, коли представники сильної статі не стежили за модними тенденціями, давно пройшли. Сьогодні чоловіки, як і жінки, прагнуть виглядати привабливо і стильно. Багато хлопців просто не знають з чого ж почати формування стилю, і від яких речей і моделей варто утриматися. Передусім, чоловік повинен зрозуміти, які стилі найбільше відповідають його способу життя і характеру. А потім вже формувати свій щоденний вигляд.

Вибір стилю і чоловічого одягу багато в чому залежить від того, в чому полягає ваше проведення часу, і ким ви працюєте, але невід'ємною частинкою вашого гардеробу завжди будуть джинси.

Джинси - це основна річ чоловічого гардеробу, без якої неможливо обійтися. В той час, коли джинси тільки з'явилися, вони вважалися ідеальним робочим одягом, адже тканина була дуже щільною, що не дозволяло їм постійно рватися. На сьогоднішній час, джинси левіс - це трендовий одяг, який змінювався і удосконалювався упродовж років, а, кінець кінцем, став невід'ємною частинкою модного гардеробу.


Чоловічі джинси левіс
 

Особливості вибору джинсів LEVIS

Сучасні чоловіки, завжди хочуть виглядати модними і красивими, тому ретельно стежать за останніми трендами джинсового одягу. Більшість, купуючи такий одяг в інтернеті, вважають за краще мати саме чоловічі джинси LEVIS.

Вподобана модель джинсів в першу чергу повинна відповідати фізичним параметрам покупця головними двома позначеннями - розмір і висота, тобто, об'єм талії і відстань між промежиною штанини і ступнями. У маркіровці зазвичай використовуються L і W.

Багато хто вважає допустимою купівлю джинсів з подальшим укороченням довжини штанин, проте це рішення в корені невірне. Частина користувачів, наслідуючи рекомендації, намагаються підбирати джинси, що важко застібаються, з урахуванням того, що талія брюк згодом розтягнеться. Цій рекомендації можна слідувати, якщо не вдаватися до крайності.

Поетапний вибір чоловічих джинсів "Левіс"

Важливо, щоб куплений одяг добре лягав по стегнах. Повинне залишитися місце, щоб рухи були максимально вільними.

Як переконатися в тому, що вибрана модель підходить вам на 100%. Для цього просто відтягніть тканину двома пальцями в районі стегна. Колі вдалося "виграти" всього 1-2 см, можна брати цю модель не замислюючись.

Особливу увагу зверніть на талію. Важливо, щоб пояс вільно застібався, туго, проте без надзусиль. Коли пояс занадто натягається, верх живота починає випинати, це виглядає зовсім непристойно.

Попри те, що тренди змінюють один одного з неймовірною швидкістю, чоловічі джинси левіс завжди залишаються на висоті.

Схожі матеріали:
👁 755
Категорія: Прес-реліз
Теги: levis, джинси, джинси левіс, чоловічі джинси левіс, джинси LEVIS




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ