Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.02.2020

Вибираємо електровелосипед, електросамокати в Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі


Електровелосипед як транспортний засіб майбутнього


Сьогодні створена величезна кількість всіляких сучасних транспортних засобів, які компактні і прості в користуванні. Одним з таких засобів пересування являється електричний самокат, який може використовуватися як дорослими, так і дітьми.

У відмінності від простого самоката, така модель їде без відштовхувань від землі, а переміщається повністю самостійно, досить тільки не забувати зберігати рівновагу.

Електросамокат купити https://elitebike.ua/elektrosamokaty можна на сайті компанії ELITEBIKE+. Тут споживачеві пропонується щонайширший асортимент сучасних моделей самокатів, за найпривабливішими цінами. На товар поширюється гарантія і сервісне обслуговування, тому у разі поломки або різною іншій ситуації відразу варто звернутися по допомогу в магазин.

електросамокат
 

Рекомендації по експлуатації і зберіганню електросамоката

Перед експлуатації сучасного виробу, спочатку варто довідатися про рекомендації оп експлуатації і зберіганню. Зберігати виріб бажано в сухому, прохолодному місці, і не бажано залишати самокат на тривалий час на вулиці. На експлуатацію виробу негативно позначається сонце, жара, волога, мороз, тому варто уберегти самокат від цих небажаних чинників, які скорочують термін роботи.
Електросамокат має масу корисних якостей:

у сучасних великих містах ця модель пересування є практично незамінним транспортним засобом;
пересуватися на самокаті можна, як по тротуарній доріжці, так і по проїжджій частині;
такий транспорт дозволяє не потрапляти в пробку, а швидко дістатися до потрібного місця призначення;
при управлінні засобом не треба мати права, у відмінності навіть від мотоцикла і мопеда;
зберігати самокат можна у будь-якому відведеному місці, при мінімальних площах.

Ще зовсім відносно нещодавно, засіб, по справжньому оцінив споживач, в якості засобу пересування по місту. Деякі моделі можуть складатися, що істотно полегшує їх транспортування.

Електровелосипед як транспортний засіб майбутнього

Крім електросамокатів багато свідомих громадян по можливості самостійно пересідають на екологічно чисті види транспорту, наприклад, велосипеди. Але не усі мають достатню фізичну підготовку, щоб довго крутити педалі, тому часто можна зустріти людей на електровелосипедах. Це диво техніки допомагатиме своєму власникові без проблем долати круті підйоми. Електричний мотор не викидає нічого в атмосферу, так що його використання ніяк не пошкодить живій природі.


Електровелосипед


Електричний мотор готовий до експлуатації за будь-якої погоди. Його не треба прогрівати і прокачувати паливо. Велосипед такого типу дуже простий в обслуговуванні і експлуатації. Акумулятор заряджається від домашньої електромережі. Запас ходу від однієї зарядки складає приблизно 50 кілометрів. Мотор має дуже просту конструкцію, що значно підвищує його надійність і дозволяє не турбуватися про те, що в найвідповідальніший момент щось зламається. По рівній дорозі велосипед може розгонитися до 35 км/год.

На спуску це значення збільшується удвічі, так що варто подумати про шолом для безпеки. Такий тип транспортного засобу не вимагає державної реєстрації і постановки на облік в ДАІ. Для управління електровелосипедом https://elitebike.ua/elektrovelosiped не треба отримувати водійське посвідчення.

Схожі матеріали:
👁 641
Категорія: Прес-реліз
Теги: електросамокат, транспорт, велосипед, Електровелосипед




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ