Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.04.2019

Вибираємо ковролін


Особливо добре у будинку виглядає ковролін з середнім або навіть високим ворсом


Часто при виборі покриття для підлоги багато хто намагається одночасно вирішити два питання - захистити поверхню підлоги і утеплити її. Для цього ідеально підійде ковролін, який за своїми властивостями частенько не поступається якісному лінолеуму. Такі властивості обумовлені його тришаровою конструкцією, виконаною з першого підкладкового шару, другого, що закріплює і третього, такого, що складається з ворсу. Подібна структура забезпечує матеріалу прекрасну зносостійкість і звукоізоляцію.


Вибираємо ковролін


Залежно від призначення, вибирають ковролін побутовий або комерційний. Природно, другий набагато міцніше. У ідеалі, він має безворсову структуру, а тому часто використовується в офісних і комерційних приміщеннях, холах готелів і ресторанних залах, в спортивних комплексах і державних установах.

Для цих потреб зазвичай застосовують безворсовий ковролін. Саме він є найміцнішим. Усю детальну інформацію про пропозицію, ціни і способи доставки ковроліну можна дізнатися на сайті компанії VIGMAS, яка спеціалізується конкретно на покриттях для підлоги.

Слід зазначити, що укладання ковроліну не стане проблемою навіть для людини без досвіду. Досить просто очистити підлогу від забруднень, розкласти ковролін від стіни до стіни, дати йому вилежатися, після чого закріпити плінтусами. Головне в цій справі - правильно зняти мірки. У догляді матеріал досить простий. Проте, все ж краще обзавестися миючим пилососом, оскільки покриття схильне збирати на себе пил.

Особливо добре у будинку виглядає ковролін з середнім або навіть високим ворсом. Він схожий на справжній килим. Зокрема це стосується тканого ковроліну. Коштує він помітно дорожче за інші види, проте виглядає дуже ефектно, та і в експлуатації досить практичний. При виборі дуже важливо орієнтуватися на щільність ворсу, оскільки від цього безпосередньо залежить зносостійкість матеріалу.

На сьогодні, величезна кількість людей бажає придбати ковролін, адже цей зручний, комфортний і практичний виріб. Ви без сумнівів оціните усі переваги, які дає використання ковроліну.Зробіть свій вибір з компанією VIGMAS.

Схожі матеріали:
👁 551
Категорія: Прес-реліз
Теги: ворс, де купити ковролін, ковролін, ковролін для дому, ковролін для офісу




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ