Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.04.2019

Вибираємо радіатори опалення для квартири


Монолітні біметалічні радіатори випускаються не лише із сталевим каркасом, але ще і з мідним


Без чого складно собі уявити опалювальну систему? Правильно, без радіатора опалювання. Його необхідно встановити в кожному приміщенні, яке обігріватиметься. Придбати радіатори опалення https://santehkomplekt.ua/radiatory пропонує компанія Сантехкомплект.

Слід підкреслити: подібний прилад визначає, наскільки комфортним буде проживання у будинку або ж в квартирі. Дуже важливо, щоб вибраний радіатор опалювання добре виглядав, грів і при цьому відрізнявся доступною ціною.


Вибираємо радіатори опалення для квартири
 

Сьогодні у продажу можна знайти немало різних радіаторів:
  • біметалічні;
  • мідні;
  • сталеві або алюмінієві;
  • чавунні.
Найголовніше - це зрозуміти, який радіатор відмінно "впишеться" в систему обігріву. Необхідно звернути увагу на численні технічні параметри. Серед них - тиск, температура теплоносія, інертність і тепловіддача. При купівлі також слід звернути увагу на ціну, довговічність і зовнішній вигляд. Є певні нюанси в питанні вибору радіаторів, тому що вони можуть використовуватися в закритих або відкритих системах.

Часом показники радіатора, які були заявлені виробником, не відповідають характеристикам обігрівальної системи. Нерідко це призводить до поломки радіатора або його швидкого зносу.

Вартість продукції, а також її зовнішній вигляд грають важливу роль. Проте при цьому не варто забувати про експлуатаційні, а також технічні характеристики. Варто запам'ятати: далеко не кожен радіатор здатний витримати роботу у вітчизняних тепломережах. Централізоване опалювання характеризується не найвищою якістю теплоносія, температурними коливаннями. Параметри, які встановлені в якості робітників, можуть сильно зашкалювати, особливо, коли систему тільки запускають. Частенько це стає причиною гідроударів.

На такі умови експлуатації деякі зарубіжні радіатори просто не розраховані.

Будьте уважні при виборі

При виборі радіатора необхідно звертати увагу на його тепловіддачу. Подібний параметр позначається на ефективності нагрівання повітря. Він визначається матеріалом, який є основою для конструкції радіатора.

Варто запам'ятати: тепловіддача у сталі нижче порівняно з алюмінієм. Чавун же в цьому компоненті кращий за мідь. Правда, при виборі подібної продукції не варто керуватися лише одним параметром. Дуже важливо комплексно оцінювати переваги продукції, це дозволить зробити правильний вибір.

Схожі матеріали:
👁 723
Категорія: Прес-реліз
Теги: Біметалічні радіатори, опалювання, РАДІАТОРИ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ